Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, szerelmes, vagy csak ragaszkodik?
Figyelt kérdés
8 éve van egy fiú meleg barátom..mikor megismerkedtünk akkor még lányokkal is ismerkedett, de mára már csak a fiúkkal kamatyol..5 éve voltunk együtt testi kapcsolatban is, de csak párszor és rendszeresen csókolóztunk is..most már 2 éve nem is csókolózunk, de csók az mindig van és egy kis nyúlkálódás..mostanság sokszor azt álmodja, h szeretkezik velem és mindig elmondja..fiú kapcsolatai nem sűrűek, sőt inkább ritkák, komoly kapcsolata fiúval egyáltalán nincs..ha arra kerül a téma, hogy nekem lenne egy komoly fiú barátom, azt mondja h nem lehet, mert neki sem kell nő, csak én, mert engem akar gyermekei anyjának is..nem vagyok szerelmes belé, de nagyon szeretem és igazából én sem akarnék rajta kívül mást, csak hát a nemi élet is hiányzik...tehát lehet h "elmúlik" majd neki h fiúkkal kamatyoljon? vagy csak bátortalan a kezdeményezésbe? én nem akarok kezdeményezni, mert félek a visszautasításától, vagy h elveszítem..lehet h ő is ettől fél?Remélhetek még valami komolyat tőle?Vagy csak magamat áltatom? Azért fordulok hozzátok, mert a barátaim elfogultak velem kapcsolatban, és lehet, hogy ők azt mondják, amit én hallani akarok! Előre is köszi a segítségeteket!2012. aug. 13. 15:56
3/7 anonim válasza:
Ezt nem értettem "rendszeresen csókolóztunk is..most már 2 éve nem is csókolózunk, de csók az mindig van" most van vagy nincs csók...:)
Talán csak fél ő is, hogy elveszít, mond el neki mit szeretnél és ő mg fogja érteni :)
4/7 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok.. bocsi, csak teli van az agyam nekem is elhihetitek.. csókolóztunk..mint smároltunk... és most már csak szájra csók van nem pedig smár... :)
2012. aug. 13. 16:08
5/7 anonim válasza:
Ezt identitászavarnak hívják, és nem jó belemászni. Döntse el, hogy fű vagy fa, aztán lehet tárgyalni jövőről meg gyerekekről.
6/7 A kérdező kommentje:
Felőlem kamatyolhat fiúkkal..nem ez a lényeg..tudok mindent a védekezésről.. :) a kérdés, hogy hogy érezhet irántam......
2012. aug. 13. 16:27
7/7 anonim válasza:
Te eszelősen hülye vagy,már bocs. Nem vagy szerelmes,nyilván ő sem mert más seggében turkál és viszont,más pasikkal is próbálkozol a komoly kapcsolat reményében te meg vagy annyira hülye,hogy egy hiszti miatt(neked nem lehet barátod mert ő nem akar másik nőt-de pasit Igen..) befejezed az ismerkedést és figyeled,hogy buzul a haverod..
Csak kötődik,max még barátilag szeret,de hétszentség ,hogy nem szerelmes, csak el akar zárni a többi pasi elől mert ha neki nem jöhetsz össze(mert a f@szt szereti..) ,másnak se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!