Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meleg vagy nem meleg? Esetleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagy nem meleg? Esetleg biszex?

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki volt osztálytársam is egyben és megfigyeltem nála dolgokat amig arra engednek következtetni legalábbis az a gyanút keltik bennem hogy meleg.Úgy konkrét dolgot nagyon nem tudok megemliteni nála ami arra utalna hogy meleg de sokszor volt már hogy olyan intim helyzetbe került velem például ahol azt láttam rajta hogy zavarba van.Nagyon jók voltak ezek a közös percek nekem is nagy erőfeszitésembe került hogy amikor pl. a pad fölé könyökölve egymás szemébe néztünk megne érintsem simogassam vagy bármi iylesmit ne tegyek ami őt összezavarta volna.A másik árulkodó tény hogy az anyjával él plusz van egy nővére az apja mindig távol van és egyszer valaki ezzer magyarázta hogy néha furcsán viselkedik.Mindent összevetve mit gondoltok lehetséges hogy meleg/bi vagy csak én képzelek túl sokat az egész mögé?

2012. aug. 3. 23:05
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

konnerth

Nem csodálkozok azon,hogy 17 évesen az anyjával él ez teljesen természetes.Még nem érte el azt a kort,hogy kirepülhessen,hanem volt az osztályunkba egy ilyen okoskodó barom aki néha tudott értelmes dolgokat mondani de volt hogy csak felnagyitotta azokat.Na s egyszer témába került ez a srác hogy miért viselkedik úgy ahogy és miért gyanitható rólla hogy meleg.A másik csávó azt mondta hogy olvasott már olyat hogy ha a fiú mellett csak az anyja van és nincs férfi példa előtte akkor könnyen lehet hogy kialakúl benne valamiféle hajlam a másik nem fele.Van ilyen?

Nem hinném hogy te vagy már csak a stilusod miatt sem, de ha nagyon ragazkodsz irhatunk privátot!;)

2012. aug. 4. 12:45
 12/22 A kérdező kommentje:
×elirtam bocs nem a másik nem hanem a saját neme fele
2012. aug. 4. 12:47
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha összekaptok, hogy lehet majdnen smárolni?

Amúgy drága te is vagy a téma.Mert gondolj bele ha kiderül, hogy tényleg meleg és tetszel neki akkor az is kell, hogy neked is tetszen annyira, hogy járjál vele.Szóval te mi vagy?Tudnád szeretni?

Szerintem biszex legalább, mert ugye, irtad, hogy zavarba jön az olyan helyzeteknél, meg az a majdnem csók.

Cselekedj és fejezd be a majdnem csókot.Ha olyan kedves és megértő mint amennyire írtad akkor se fog megutálni ha hetero.Bár sztem bi vagy meleg, szóval vesd be a szájad:)

Ha meg hetero kkor majd b*szd le az én fejem:D

2012. aug. 4. 18:15
 14/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó

Úgy hogy ez nem akaratlagosan történt hanem tiszta véletlenül majdnem összeért a szánk annyira közel rántottam magamhoz.Elég feldúltak voltunk mindketten úgyhogy aligha hiszem hogy abba az adott percbe csókolózni akartunk volna egymással!Később persze engem nagyon is izgatott a téma hogy mi lett volna ha,de rá nem mertem volna kérdezni nála.Szóval felejtve volt és a harag is egykettőre elillant.

Hát azon biztos nem múlna én tuti bele mennék ha ez lenne a helyzet!:DDe most tényleg csak rá vagyok kiváncsi ha senem meelg senem bi akkor hagyom a francba az egészet maradunk barátok.De nem akarok lecsúzni egy ilyen srácról akivel tök jól kijöttünk pláne ha érzelmeket is táplál irántam.

Amúgy még van egy eset ami most csak úgy beugrott egyszer kettesben maradtunk és elmesélte hogy haverjával lemérték egymás cerkáját.Na ehhez mit szóltok?

Valószinű, hogy nem utálna pláne hogyha ő is valamelyik a kettő közül csak én vagyok túl beszari hogy kideritsem ezt főleg csókkal és elvesziteni se akarom mert lehet hogy ő még nem tart ott hogy ezt elfogadtatta magával és együtt tud vele élni nekem pedig szükségem van rá ha barátként ha máshogy.

2012. aug. 4. 20:44
 15/22 anonim ***** válasza:

Egyem a szíveteket<333333 Namind1..szóval,gondolom ő az a félénkebb típus,nem? Ha igen akkor próbálj kezdeményezni valamit.Mondjuk érjen össze a kezetek vagy mittudomén és nézd meg hogy mit reagál rá.

(istenem,hogy nekem miért nincs egy meleg ismerősöm se?!)

2012. aug. 4. 20:55
 16/22 A kérdező kommentje:

Ilyen szempontból mondhatjuk hogy igen de itt szerintem csak arról van szó hogy fél beismerni magának,hogy a fiúk is vagy csak a fiúk érdeklik.Amúgy egyáltalán nem félénk volt már barátnője is úgyhogy valószinű hogy bi de még soha nem mondta hogy boldog lenne mellette ebből gondolom hogy lehet hogy csak erőlteti a dolgot a csajokkal.

Pedig már hány alkalmunk nyilt volna,hogy történjen valami.Hát ha nem változik a helyzet akkor muszáj lenne nekem valamit lépni.

2012. aug. 4. 21:36
 17/22 anonim ***** válasza:

Kérdezgesd a volt csajairól, hogy szerette-e őket igazán...

Meg mond, hogy neked van valaki aki nagyon tetszik, megőrülsz érte, minden percedet vele akarod tölteni.stb. Hátha bevág egy féltékeny fejet:D

A cerkás dolog meg érdekes...csak nehogy olyan biszex legyen aki csak szexel a pasikkal.

2012. aug. 5. 09:22
 18/22 konnerth ***** válasza:
Amit írtál hogy okoskodó úgy már is letettem arról hogy ez én vagyok...bár velem is néha előfordul :) De ha a nevemből nem ismertél meg akkor biztosan nem rólam van szó :) Egyébként igen van olyan hogy ha nincs melletted apa akkor esélyes vagy arra hogy meleg legyél...én meleg vagyok de most vagy alapból az voltam vagy azért mert kb 6 évig nem volt mellettem apa azután a 6 év után is csak hétvégéken...nemtom, de esélyt látok rá hogy nálam ez is bejátszott...nem ragaszokodok a priváthoz nyugi :) Nem beszélgetni szerettem volna hanem csak a lakhelyet megtudni, de már biztos hogy nem rólam van szó szal mind1 :P
2012. aug. 5. 10:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz vki meleg csakmert nem él vele az apja.Legalább kell bi hajlam,hogy meleggé váljon...de még így is kételkedek.
2012. aug. 5. 12:37
 20/22 A kérdező kommentje:

09:22 Na ez egy jó ötlet!:D Szerintem be is fogom vetni.Könnyebb mint a csók!Köszi

Hát nagyon remélem hogy nem úgy gondol a fiúkra.

2012. aug. 5. 12:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!