Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már pár éve vonz a dolog, hogy leszopjak egy fiút. Eddig nem mertem megtenni, de mostanában újra érdekel a dolog. Időről időre előjön bennem a vágy, közben pedig a lányokat szeretem, van is barátnőm. Szerintetek mit tegyek? Szerintetek biszex vagyok?
hát igen :)
de azért ez is fura nekem,hogy más farkára vágyom,
viszont nagyon kívánom :P
HA erre vágysz, próbáld ki, nem szabad a vágyakat elnyomni. Az, hogy közben minek cimkézed magad, illetve a társadalom, hogyan "buzáznak" meg "homároznak" itt az értelmes hozzászólók, ne érdekeljen.
Nem kell a kategóriákhoz (biszex, heteró, homó) ragaszkodni, mindenki az, ami, én pl. "omniszexuális" vagyok (Ilyen kategóriát még nem talált ki a társadalmon, kitaláltam hát én!)
Szerintetek mit tegyek?
Már pár éve vonz a dolog, hogy leszopjak egy fiút. Eddig nem mertem megtenni, de mostanában újra érdekel a dolog. Időről időre előjön bennem a vágy, közben pedig a lányokat szeretem, VAN IS BARÁTNŐM. Szerintetek mit tegyek? Szerintetek biszex vagyok?
Semmit ne tegyél.Kiemeltem, hogy miért ne.
Bár ha a barátnőd nem ítéli el a biszexuális férfiakat és elég "laza", akkor mondd el neki, hogy ki szeretnéd próbálni egy olyan neművel mint te. Szerencséd van ha belemegy de valószínű, hogy nem fog megbarátkozni a gondolattal egy könnyen.
Szerintetek biszex vagyok?
hát igen :)
de azért ez is fura nekem,hogy más farkára vágyom,
viszont nagyon kívánom :P
Ez alapján eléggé annak tűnsz. Bár, talán ez csak egy kis fellángolás és ha megkaptad egyszer amire vágsz utánna már nem fogod kívánni.
De én inkább ez előbbi variációra gondolok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!