Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én furcsálom ennyire? Nektek mi a véleményetek?
Mostanában egyre több az olyan lányismerősöm, aki átmegy biszexuálisba, csókolózik lányokkal,stb,de általában részegen,buliban. Én személy szerint szeretem a bi/lbi filmeket, semmi bajom sincs a bi és a homoszexuálisokkal, csak valahogy 'rosszul érint' és 'dühít', hogy az olyan lánybarátaim, akik eddig kizárólag fiúkkal voltak,mostmár lányokkal is csinálják.. Pl. a barátnőm még állítása szerint nem volt lánnyal, nem is vonzza, még részegen sem, fantáziálni persze szoktam, hogy megcsókol egy másik lányt, de a való életben ezt nagyon nehezen viselném tőle.. Tehát összefoglalva: ti hogy viselitek/viselnétek, hogy a környezetetekben lévő ismerősötökről,barátotokról kiderülne hogy a másik nemhez is vonzódik?
Fiúk, a ti barátnőtökben van hajlam?
18/F
Nem mindig vannak, de elég gyakran látni manapság :D
Képeket nemszívesen linkelek, mert a végén megsértődnek :D
Hát, én a fiú-fiú dolgot nagyon nem szeretem látni, van pár meleg ismerősöm, nagyon rendesek, stb., de ha látok két fiút ahogy smárolnak.. Igen, biztosan a világítás miatt történnek ilyenek, bekéne vezetni a fejreszerelhető lámpát a diszkókban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!