Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha csak light dolgokat próbáln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak light dolgokat próbálnék ki egy másik fiúval akkor is bi vok?

Figyelt kérdés
23 éves vok és érdekel milyen lehet pár dolgot egy másik sráccal...

2012. jún. 28. 11:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
Így van, ahogy Előző Hozzászóló írta. Minden fejben dől el. Önmagában például egy közös masztitól nem leszel sem bi, sem homo, sem semmi más (sőt nálam az is belefér, hogy a másikét vered ki, esetleg még egy szopás is). De egészen más kérdés, ha úgy is érzed, hogy ez téged izgat szexuálisan. Innen "legalább" biszex vagy.
2012. jún. 28. 11:31
 12/22 anonim ***** válasza:
Kiegészítésként annyit, hogy biztos van egy viszonylag nagy számú réteg a heterók között is, akik ugyanúgy kipróbálták ezeket vagy ezek egy részét, de csak akkor és egyetlen egyszer. Ettől ők sem minősülnek biszexnek vagy melegnek.
2012. jún. 28. 11:33
 13/22 anonim ***** válasza:

1-esen besz@artam:D

amúgy igen akkor is bi vagy,szerintem már attól az lesz valaki hogy ennyire foglalkoztatja a dolog,fantáziál,stb...

ez van,langyulsz öcsém:D

2012. jún. 28. 11:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Jóval többen éreznek valamennyi vonzalmat mindkét nem iránt, mint ahányan biszexnek vallják magukat, úgyhogy szerintem az vagy, aminek tartod magad. Meleg fiú létemre én is kipróbáltam már light dolgokat csajjal, mégsem tartom magamat biszexnek. :)
2012. jún. 28. 11:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A dolgok nem ennyire feketék-fehérek! Csak a (heteronormatív) társadalom fgenerálja az ilyen cimkéket mint "heteroszexuális", "homoszexuális", és valahol a bináris pár között képzelik el a "biszexualitást". Azért a dolog árnyaltabb ennél, mert miért ne lehetne valaki "omniszexuális" is akár? Visszatérve a kérdéshez, az emberek kicsi hányada élvezi CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az azonos neművel való szexuális aktust, és ugyancsak egy háányad (ugyan az előzőnél nagyobb, de hányad) élvezi CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a másik neművel való szexuális kielégülést. Az emberek többsége valahol egy skála két végpontja (hetero- és homoszexualitás) között helyezkedik el, legalább is vágyaiban (mert gyakorlatban valaki élvet heteró életet melegként, stb.)

Tehát ha valakit felizgat gondolatban és gyakorlatban egy kis "nem heteró" játék, az teljesen természetes, hiszen legtöbbünket felizgat, csak a társadalom normalizációs folyamatainak hatására választjuk a "heteroszexualitást", és fujjogunk meg buz*zunk minden ettől eltérő vágyra, vagy aktusra.

Szerintem ne a cimkéket nézd, hanem a vágyaidat kellő kontroll alatt tartva próbáld beazonosítani, és ha úgy érzed, szükséged lenne valami "lájtos szexre" egy azonosneművel, próbáld ki, mert miért ne?

Utolsó mondat, ami a fentiekből következik: Alapból mindenki "bi".

2012. jún. 28. 12:14
 16/22 A kérdező kommentje:
Ha van hasonló írhatna privit!
2012. jún. 28. 12:14
 17/22 Baby Firefly ***** válasza:
szexxi :P :)
2012. jún. 28. 13:22
 18/22 anonim ***** válasza:
10%

Nem, nem vagy bi, hanem b.zi vagy.

Keress meg!

sziasztok SP voltam

2012. jún. 28. 14:02
 19/22 anonim ***** válasza:

Attól még nem vagy bi csak ha már utána is sokszor kívánod.

De nincs azzal baj ha bi vagy:))

2012. jún. 29. 16:15
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
most komolyan a buzulás divat lett? bi? te jó ég... apátok büszke lehet rátok.
2012. júl. 21. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!