Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus prostituált?
Van ilyen, csak nem határozzák meg "leszbikus prostituált"-ként az esetet. Figyeld meg, felmész egy olyan oldalra, ahol lányok kínálják magukat - nem sokan, de jópáran írják, hogy "leszbikus szex"-et is vállalnak. Persze, van, amelyik kiteszi, hogy csak úgy, hogy harmadikként száll be, van, amelyik pont ennek az ellentéte, csak egyedül lévő lányt fogad. Nézd... te tudod.
Én nem vagyok 40 fölötti, ha lefekszem valakivel, az nem pénzért van stb. De előfordulhat, hogy van rá igény. Viszont, ha megnézed a társkereső oldalakat, ahol bejelölik a lányok, nők az alkalmi kapcsolatot, szexet... Ott általábna kikötik, hogy pénz nincs, max. jó barátnőség, más közös programok, színház stb.
ez egy hivatás amire születni kell szerintem. vonzania kell különben tényleg hányni fogsz tőle. felejtsd el. menj ki svájcba egy évre bébiszitternek és rögtön jobb pénzeid lesznek.
bár lehet olyan mint a mélytorok. tanulni kell, tapasztalni és megszokni. :DDD
NE MENJ EL KURVÁNAK HA NEM BÍROD LELKILEG. tönkre fog tenni. :(
Utolsó előtti, ha minden nap más férfivel kellene szexelnem, az kiölne belőlem minden érzelmet!
Utolsó, nem, nagyon nem mindegy!
(Hidd el, mindennap más nővel is ugyanolyan érzés lenne.)
A többit meg leírták/leírtuk. Női részről alig van kereslet. Kizárólagosan nem fog menni. Sajnos-nemsajnos.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!