Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi, bi lányok! Nálatok a szerelem vagy a szex a fontosabb?
én szerelem párti vagyok természetesen de ssehjopgy nem akar összejönni egy kapcsoalt...:( 18
deha megvana klcsönös összhang utána fontos az együttlét, de nyilván mikor mind2en akarjuk:)
Én is szerelem parti vagyok, és nyilván ha van valakim akkor nem csalom meg. A szexuális részről nem tudok sokat mondani, de ha mindketten akarnánk és érzelmileg (mentális,testileg) készen állunk ak persze megtörténik és ez a rész is fontos egy kapcsolatban.
Igaz hogy vannak olyanak akik csak a szexért mennek, csak úgy mint a heteroknál, de itt is sok hűséges van. (pl. egyik barátnőm már egy jó ideje együtt van a párjával és hűséges)
16/L
Nekem az ismerősi körömben eddig csak 2 lányt ismerek, akik szerelempártiak (rajtam kívül). Nagyon kiábrándító :/ osztálytársammal, aki egyben legjobb barátnőm (és szerelmem de ez most mindegy...) egy 10 tagú ismeretségi körbe tartozunk. Ott már 8 ember keresztül-kasul kavart a másikkal, 1-2 hetes, hónapos kapcsolatok voltak, vagy csak egy éjszakások. Egyedül minket hagytak békén, mert nem mentünk bele a dologba. De rémes, és nem értem, hogy tudnak egymás szemébe nézni ilyenek után...
Sulimban ugyanez a helyzet, azok között, akik felvállalták, 80%-uk már túl van a suliban levő összes hasonló felfogású csajon.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!