Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen előfordulhat bárkivel, vagy ritkaság azért? (homo téma)
Természetesen a körülmények lehetnek mások, de a lényegen nem változtat:
Hallottam olyanról, hogy egy srácnak nem volt elég pénze drogot venni, ezért eladta magát... Pár év leforgása alatt pedig annyi f@sz járt már a szájában, hogy miután leszokott a drogról, megmaradt a férfiaknál.
Szóval lehetséges az, hogyha valaki ne adj' isten rá van kényszerülve bármilyen okból kifolyólag - hogy eddigi hetero létére férfiakkal létesítsen szexuális kapcsolatot - meleg lesz?
Csak mert ez 1 példa, de nem tudom mennyire valószerű, hogy ez gyakran megtörténik. Mondjuk még ott van a börtöntéma, de azt most hagyjuk ;D
"Azt azért érdemes tudni hogy az számít full heterónak aki még soha egyetlen egy gondolta erejéig sem gondolt semmilyen szexuális vonatkozásban fiúra."
Akkor 'full heterók' nem léteznek :D Mindenki belegondol kérem szépen élete során legalább egyszer biztosan... akár úgy, hogy undort kelt benne, de akkor is lejátszotta magában azt a kisfilmet (az pedig már más téma, hogy milyen érzést váltott ki belőle; ezért marad az ember sima heteró, mert nem jött be neki az, amit "látott"). Amikor a nagyon is heterók itt szidják a meleg kérdéseknél az emberkéket, ők is végiggondolják a dolgot: ilyen az emberi agy :D
Egyébként nem biztos, hogy kellett hozzá hajlam. Lehet, hogy tényleg rá volt kényszerülve. Szerintem egy kanos pasit hamarabb lehet találni, mint egy idősebb (gazdag) nőt, aki d*gni akar.
A 2. válaszolónak mondanám hogy egyáltalán nem kell hozzá hajlam!
Énvelem kb. 2 hónapja esett meg, hogy nem volt nagyon pénzem
(adósságom is volt), és haverom azt mondta, kíváncsi milyen az ha leszopják. Ő magától ajánlotta hogy 10 ezer forintért szopjam le (amit természetesen utána nem emlegettünk és nem is fogunk), és megcsináltam neki.
Ettől függetlenül én HETERO vagyok, nem tetszenek a fiúk és nem járnak homoszexuális gondolatok a fejemben!
Uccsó kettőnek igazat adok.
Btw, kedves 14:26! Én elhiszem, hogy hetero vagy. De ne haragudj, ettől függetlenül felvidított az, hogy mennyire annak vallod magad, mégis idetévedtél (pedig ott volt h homo téma) :D Az ilyeneken mindig jókat derülök.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!