Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit kezdjek az elnyomott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek az elnyomott biszex hajlamommal? Zavar.

Figyelt kérdés

Férfi vagyok. Nagyon kicsi korom óta vonz valamelyest a másik nem is. Igazából maga a férfi test ugyanolyan taszító nekem szexuálisan, mint egy tisztán heteronak, csak a pénisz az, ami vonzó. Elég sokat őrlődök azon, hogy kipróbáljam-e vagy ne. A probléma az, hogy egy ilyen élmény után nem tudnám már magamat férfinak tekinteni. Úgy érezném, azután bármilyen nővel összejönnék, hazugság lenne a kapcsolat, mert a legtöbb nő nem jönne össze olyan férfival, aki volt már másik férfival. Meleg kapcsolatba semmiképpen nem lépnék, imádom a nőket, mind szexuálisan, mind lelkileg, a férfiak csak szexuálisan vonzanak, de az is nagyon leszűkülten. Pl. megcsókolni képtelen lennék egy férfit, meg kb. bármi olyat csinálni vele, amit nővel tennék.

Nem tudom, mit kéne ezzel kezdenem. Most 21 éves vagyok, kb. 12 éves koromban fedeztem ezt fel magamban, azóta van elfojtva. Félek, hogy ha kipróbálom, örök életre megcsonkítja az önbecsülésemet, de attól is tartok, hogy ha fiatal koromban ezt kihagyom, idősebb koromban megbánom. Egy 30-40 éves üzletember férfiasságán nagyobbat csonkítana, mint egy huszonéves kissé hedonista egyetemistáén, szóval gyakorlatilag a "most vagy soha" időszakomban vagyok. Lelkileg megnyomorítani magamat viszont nem akarom. Fogalmam sincs, milyen hatással lenne az önértékelésemre, a hosszú távú önképemre.

Mi a francot kezdjek ezzel? El lehet ezt valahogy végleg fojtani? Olyan hű de nagy feszültséget, szenvedést nem okoz ez a kíváncsiság, de azért ott van.

21F

2012. jún. 3. 12:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon sok művész, ismert ember biszexuális vagy pánszexuális...nem értem, hogy az mióta férfias, hogy elnyomsz magadban valamit, és félsz a megélésétől. Vállald fel a vágyaidat. És másoknak meg nem kell az orrára kötni.
2012. jún. 3. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

egy dolog érdekel engem:MIÉRT MONDANÁD EL BÁRKINEK?

felszedsz egy srácot leszopod és kussolsz róla.Én sem osztottam meg senkivel(személyesen) azt,hogy leszoptuk egymást egy bu-zival.

Az önbizalmam semmit sem csorbult úgyan úgy erős passi maradtam és amikor hozzám bujik a barátnőm,én az ő erős pasija vagyok. a bi pasi énem meg parkoló pályán van.

2012. jún. 4. 11:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
sztem túlparázod..próbáld ki is megtudod mi vagy
2012. jún. 4. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!