Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatom meg, hogy valóban biszexuális vagyok-e?
Mostanában sokat gondolkodtam a témán, és úgy gondolom, hogy nem zavarna, ha egy másik lánnyal kerülnék olyan kapcsolatba. Eddig még csak a fiúkra gondoltam így, ezért nem tudom, hogy tényleg biszex vagyok-e.
Hogyan deríthetném ki? (Még szűz vagyok, nem volt senkim eddig.)
#2: Nem hiszem, hogy ez egy rendes módszer volna :D
#1: Csak az a baj, hogy nem ismerek senki ilyen beállítottságú lányt. Idegennel meg félek kezdeni.
Kedves kérdező..
Nem írtad le a korodat, így: ha még tizenéves vagy, akkor elképzelhető, hogy átmeneti állapot. A fital lányoknál már-már szinte "törvényszerű", hogy szeretné kipróbálni a szexet egy azonos neművel is... Valaki divatból, valaki tényleges vonzódásból, érdeklődésből..
Egyébként a biszexualitás nem csak szexből áll. Akkor lehetsz valóban az, ha érzelmeket is tudsz táplálni egy azonos nemű iránt.
Ha csak a szex része vonzz, akkor ez puszta kiváncsiság.
Ha a kérdésed komoly és valóban "aggaszt" a téma, vagy csak simán szeretnél róla beszélgetni nyugodtan írj privátot és ha tudok segítek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!