Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem úgy egy lányba, hogy előtte még sosem néztem úgy egy lányra sem.. Utána elkezdtem érdeklődni más lányok iránt is. Egyre erősebb vonzalmat éreztem a női nem iránt.
Aztán egy barátnőmmel orálisan kielégítettük egymást, onnantól már biztos voltam benne, hogy az vagyok. :)
Hát még egyelőre bizonytalan vagyok, mert nem tudom mi ez.
Van egy énekes, aki nagyon nagyon tetszik, gyönyörű lány!! :) Fantáziám is van hozzá, értitek mire gondolok.. egész nap őt hallgatom, képeket nézek róla. Okés, ez még ugye kevés.. az utcán járva sok lányon meg akad a szemem. Van egy nagyon jó barátnőm, és amikor megölel.. huhh hát az nagyon jó érzés! Persze, tudom hogy ő a fiúkat szereti, ez van. De persze a fiúkat is szeretem :) még fiatal vagyok, 18 éves koromig meg bármi történhet még, ezzel a vonzódással kapcsolatban.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!