Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegség tényleg egyre elfogadottabb?
Én egy biszexuális lány vagyok, tudom magamról, hogy más vagyok, amióta az eszemet tudom.
Többet foglalkoztat így ez a téma, és úgy vettem észre, hogy az emberek egyre elfogadóbbak a melegséggel kapcsolatban. Én nem hangoztatom, mert nem kell, hogy más orrára kössem, esetleg rossz szájízt hagyhat maga után, de ha szóba kerül a téma, a környezetem mintha kissé toleránsabb lenne.
Ti hogy látjátok? :)
Nem, egyáltalán nem a médiára gondoltam! Közvetlen környezetemre.
Egyébként, mi ez a "divat melegség"? Mit értetek ez alatt, mert fogalmam sincs róla, de több helyen olvasom.
Külföldön teljesen normálisnak számít (németek, hollandok, angolok). Nem mindenütt házasodhatnak össze, de a hétköznapi életben senki nem mutogat rájuk ujjal, hogy fúj! Meleg!
Magyarországon viszont még a mai napig rengetegen társadalmi kérdésnek tekintik az egyes emberek szexuális magánéletét és ez szerintem baj!
Már bocsánat, de nem tök mindegy, hogy ki-kivel érzi jól magát? Dolgozzon, adózzon, tartsa be a törvényeket, az hogy otthon a hálószobában mit csinál, nem tök mindegy??
Sokaknak sajnos nem... Mintha ettől nekik jobb lenne a sorsuk...
Sajnos igen, BÁR NE LENNE ÍGY!
ÉLJEN A NORMÁLIS SZAPORODÁS! VESSZEN A SOK PERVERZ!
Bocs, nem a parádézásra gondoltam, hanem arra, hogy sétálnak a parkban kézen fogva.
Senki nem törődött vele, ki-kivel jár, bezzeg itthon indul azonnal a pletykahullám, ha nincs szerencséjük a kocsma teraszán ülők még beléjük is kötnek...
Hát én olyan suliba járok, ahol nagyon magas a homoszexuálisok aránya (750 emberből tudok élből 30-at :DD), akik nem is tagadják (legalábbis róluk biztosan tudok, meg persze ki tudja, ki nem kürtöli még világgá...). Én is az vagyok, osztálytársam is az, és nálunk eléggé elfogadott...nem volt belőle probléma.
Természetesen én nem kürtölöm ki, csak a közelebbi barátaim tudják, mert rajtam nem látszik. De vannak olyanok, akik azért le sem tagadhatnák...:)
Nekem az ellen nem lenne kifogásom, ha kézen fogva sétálgatnának az utcán...két hetero csaj is szokott puszta barátságból kézen fogva sétálni :D pasiknál meredekebb sajna a dolog...de én őket sem ellenezném.
Szerintem az a hányinger,hogy ennyire megkülönböztetik a homoszexuális nőket és homoszexuális férfiakat. Értem ezalatt,hogy a nőkkel szemben sokkal elfogadóbbak sőt lassan az már nem is számít "másnak" vagy perverznek hanem egyenesen előnyös/izgató. De hát ez van. Remélem,hogy egyszer tényleg toleránsabbak lesznek az emberek a meleg pasikkal szemben is..:D
heteró lány(:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!