Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3-as Szex? Bevállalnátok?
Feljött szóba a 3-as szex, hogy bevennénk valakit. Odáig jutottunk hogy hirdetést is attunk fel. Szombaton lesz a nagy nap. De elbizonytalanodtam...
2fiú 1lány felálls lenne. nem tudom, hogy megbánom-e...
Fiú vagy vagy lány? mert nem mind1
Én bevállaltam volna (ma már azért nem mert megtaláltam életem szerelmét amin nem osztozom senkivel) de voltak olyan kapcsolataim ahol nem volt nagy a szerelem és mi is beszéltünk róla és össze is jött volna csak előtte nem sokkal szakítottunk.
De én csak úgy vállalnám be ha rajtam kívül mert a barátomon kívül egy másik lányt vennénk be (kicsit van leszbi hajlamom is) 2 pasival nem csinálnám sose.
21/L
Én be, kb 15 éves korom óta izgat ez a dolog. De csak 2 pasi 1 lányban, plusz lánnyal nem érdekel.
Viszont egy srácot se érdekelt még ez a dolog, úgyhogy felejtős maradt... :S
Nem tudom mit kell ezért lenézni valakit. Valakit ez érdekel. És? Titeket meg nem. Nem kell követ dobni rá...
20L
Csak az olyan kapcsolatokban szabad bevallani ami 100%osan biztos! S csak szexualis jateknak kezeli mindket fel. Ha kerdezo te lany vagy akkor illik viszont felajanlani hogy kovetkezoleg jojjon meg egy lany, ha a parod is igenyt tart ra. Amugy meg csak elvezd egyszer elunk.
Ha fiu vagy akkor meg tudom erteni, h elbizonytalanodtal, nekem nem biztos h menne. De ha szereted a parodat s szeretne egy ilyet kiprobalni akkor nagyot fogsz noni szemben, mert nem sajatitod ki magadnak, s oromet okozol neki.
én voltam együtt egyszerre 2 pasival, nem volt jó
26/F :DDDD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!