Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bisex srácok, ti elmondjátok a barátaitoknak, hogy bisexek vagytok?
Ha tényleg barátaid vannak, nem pedig csak haverok, akkor el kellene fogadniuk szerintem
18/L
Én bi vagyok.
Nekem a barátaim,haverjaim és rokonjaim is elfogadták. Igaz először nem hitték el mert nőcsábász vagyok.
De egy idő után mindenki elfogadta mert nem úgy meséltem el, hogy bocs mellékesen hátsókba is turkálok, hanem rendesen elmondtam, mindkét nem érdekel de ettől ugyanaz a megbízható ember vagyok akit ismertek.
Azóta a fiú partnereimet is szívesen fogadják ha bulizni megyünk és viccelődünk is sokszor(én humorizálni is szeretem a meleg felemet)
szóval no para ha tényleg barátok akkor meg fogják érteni
Nem mondom el mert nem merem!
ha lenne olyan "jó barátom" akkor igen,
Egy barát(n")om van, Ő tudja, mert anno, mikor a szexuálid beállítottságomon dilemmáztam, Ő volt az egyetlen, akivel őszintén megtudtam beszélni.
Közeli haveroknak nem dörgölöm az orra alá, de ha szóba jön, nem titkolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!