Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm biszex. Mit tegyek?
szerintem az normális hogy féltékenység uralkodik el rajtad ha a párodra hajtanak
az ellen meg nem tudsz tenni hogy biszex
3-mas :) te jársz jól !
Egyébként beszélj vele de ez semmiképpen nem lesz hosszútávú sajnálom :S ! De jobb megoldás lenne ha elhagynád csak szenvedni fogsz mellette !
Eredetileg beakartam írni hogy "örülj neki", de a tény hogy más csajok is hajtanak rá, megváltoztatja a dolgot.
Ugyanúgy figyelj oda, mert a szerelem az szerelem, még ha bisex akkor is. Ebből kifolyólag a megcsalás is ugyanúgy megcsalás, nem kaland vagy kísérletezés.
Az én barátnőm is biszex.
Ha téged szeret, akkor lehet együtt csajozni. Sok jó kisülhet belőle, és erősítheti is a kapcsolatot, nem feltétlenül rossz a dolog.
Ha viszont nem te vagy a biztos pont az életében, hanem csak egy partner, akkor jogos, hogy ugyanolyan féltékeny vagy (és lehetsz is) egy lányra.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!