Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Milyen gyakran, hány naponta borotváljátok a farkatokat és a zacsit? 19f

Én legtöbbször trimmelni szoktam, mert jobban szeretem úgy, pár mm-esen. A full borotvált nekem is csupasz csiga érzetű. 🤣
Egyébként szokás trimmelni, majd kicsit felpuhítani a bőrt meleg zuhanyban, hogy ne feszüljön. Utána a legbiztosabb a sima borotva, és mikor húzod a borotvát kicsit feszítsd meg a bőrt addig, hogy a gyűrődések eltűnjenek. Az esetleges vágásokra, amiket óvatossággal és rendszerességgel el tudsz kerülni, arra ott van az after shave.
24

Na most, tökikéim, a sivatag az lankasztó, kiábrándító, a dzsungel pedig izgalmas.. Farok esetében mindenképp. Viszont érdekes, mert mondjuk az arcomat szeretem tök csupaszra nyírni, utálom a bajszot, szakállat. Fenék is ízlésesebb csupaszon.
De az anakondához alap tartozék úgymond a szőr, így izgatóbb szerintem. Totál csupasz farok az kicsit nekem olyan.. Komolytalan, dedós, kissé röhejes, kiábrándító... Vagy nem tudom a jó szót rá..
En utalom ha dzsungel van ott meg ugy vettem eszre hogy a lanyok is azt szeretik ha jo sima.
Ugy hogy hetente borotvalom.
Ha nagyon nem jut idöm ra akkor meg masodik heten mar mindenkepp.
Szerintem sokkal izgibb csupaszon.

Soha, 25.
Számomra a farokhoz hozzátartozik a szőr is.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!