Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuálisok! Hogyan élitek meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuálisok! Hogyan élitek meg?

Figyelt kérdés

A kérdés arra vonatkozik, hogy ti, akik magatokat biszexuálisnak valljátok, az életetek mire hasonlít jobban? Egy hetero, vagy egy meleg emberére?

Ilyenekre lennék kíváncsi, hogy például:

-egy biszex férfi külsőre hogyan néz ki? Inkább hetero vagy meleg megjelenésű?

-mindennapjaitokat ez higyan befolyásolja? (munka, család, szex stb)

-eszmeileg melyik oldalra húzátok magatokat (értem, higy egyiksem vagytok, de ha kellene melyikre hasonlítana az életmódotok?)

Én legalábbis véleményem szerint egy biszex és egy meleg férfi között azért bőven van különbség, de ezt tőletek is szerettem volna megkérdezni.

tegnapelőtt 23:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10) es mindog is igy volt, hogy koncentralnod kellett, hogy nokkel szexeljel? Vagy most azert van ez, mert mar befasult a hazassagod?
tegnap 10:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem és a feleségemmel sem kell mindig koncentrálnom, de összességében, egy nővel sem volt annyira jó, mint férfival.
tegnap 11:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Passziv vagy?
tegnap 11:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen
tegnap 11:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem csinaltatok, probaljatok ki a strapont, prosztata izgatast. Sokat javit a szexualis eleten. Vagy fenekdugo legyen a seggedbe szex kozben, ket vegu dildo stb. A prosztata jatek nem csak homo dolog, heterok is szeretik.
tegnap 11:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Tudom, a feleségem csinálja is -sőt most rendeltünk egy felcsatolhatóst-, csak van bennem egy blokk emiatt. Nagyon nehéz elmagyarázni, de úgy érzem, hogy nem vagyok rá méltó, hogy megdjak egy csajt, amikor ilyen vágyaim vannak.
tegnap 11:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Biszex vagyok, voltak hosszú kapcsolataim nőkkel, most a "csajos" korszakom elém, inkább pasizok. Crossdresser vagyok, kettős életet élek úgymond. Munkába vagy barátokkal, családdal találkozok, akkor férfiként, ők nem tudják, bár lehet páran sejtik, de amúgy meg gyakran átalakulok, itthon nőiben vagyok, gyakran itthonról dolgozok, így van, hogy napokig.
tegnap 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!