Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fordult elő mással is az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adamka2 kérdése:

Fordult elő mással is az, hogy elkezdett a saját neméhez is vonzódni?

Figyelt kérdés
Mindig is heteroszexuális voltam és sokat csajoztam. Viszont pár hónapja megismerkedtem egy új kollégával, akivel nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot. Működött a kémia. Jó haverok lettünk, sok mindenhova mentünk együtt. Egyik nap meghívott magához nézni valami filmet. Miközben néztük, egyszercsak odanyúlt az ágyékomhoz és gatyán keresztül a farkamat markolászta. Nem löktem el a kezét, mert nagyon jól esett. Elővettem ő meg jól leszopott. Én nem akartam leszopni, de kivertem neki. Azóta néha előfordul ilyesmi, de dugás még egyikünk részéről sem merült fel.

#szex #baráthoz vonzódás
febr. 19. 19:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

Volt!

Nem is egyszer.

Diákmelóban, fősulin, te jó ég mennyiszer.

Ami a szexet illeti azért tisztázatok, hogy ki mire vágyik. Itt az őszinteség mindenek feletti! Ha itt félsz őszintének lenni és kimondani a vágyaid akkor rövid életű lesz a kapcsolatod. Nincsenek tabuk csak ki nem mondott vágyak, de azok mérgeznek! Légy őszinte és MONDJ KI MINDENT! és HALLGASD MEG ŐT IS! Hiszed vagy sem de ez csodákra képes.

(Meggyőződésem, hogy minden emberi kapcsolatban ez az egyetlen törvény.)

A többiben a vágy majd úgyis segít, meg a síkosító. Sok-sok síkosító. Odafigyelés és síkosítás. Ez a két titok.

Hajrá!

tegnapelőtt 10:15
 12/12 anonim ***** válasza:
10) hany evesen jottel ra, hogy meleg vagy?
tegnap 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!