Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Femboy vagyok, egy hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Femboy vagyok, egy hetero kapcsolatban, hármasban, mi lesz ebből?

Figyelt kérdés

Sziasztok, na, egy kicsit összegabalyodtak a dolgok, és kíváncsi lennék, ti mit gondoltok erről.

Szóval femboy vagyok, 20 éves, biszex. Volt egy sztorim egy pasival, ő 25 éves, és hát ez az egész egy évig ment titokban, mígnem lebuktunk, mert van barátnője. Akkor megszakadt minden, de aztán nem sokkal később ő újra keresett. Innen viszont a sztori egy teljesen új fordulatot vett. A nője, aki tudott az egészről, azt mondta, hogy ő is részt akar venni, és első körben hármasozni kezdett velünk, de inkább csak nézte a dolgokat.

Látszott, hogy nem közömbös neki, hogy nagy a f@arkam, szóval, van egy kis extrám odalent, ami tetszik neki. Idővel viszont már aktívabb lett, elkezdett érinteni meg közeledni, és végül teljesen bevontuk őt is. Azóta olyan szintre jutott a dolog, hogy néha már csak kettesben csinálom a barátnőjével, miközben a pasija néz minket... Ez már kicsit cuckold vibes, és bár egyszerre izgalmas meg fura, nem igazán érzem magam az „alfa hím” szerepében, szóval picit megkeveredtem érzelmileg.

A pasival amúgy sosem volt teljes szex, ő nem akarta, mert szerinte túl nagy vagyok hozzá. Szóval csak ő szokott engem, A nője viszont teljesen más – vele bármit lehet, ő enged mindent, és láthatóan élvezi, hogy én ki tudom elégíteni úgy, ahogy a férje nem. Őszintén? Sokkal jobban érzem magam vele az ágyban, és kezdek valami többet érezni iránta.

Normális, hogy így bekavarodtam, vagy én komplikálom túl? Kicsit segítséget várnék, mert érzem, hogy ez így nem egyszerű sztori...”

tegnap 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Tegnap a “pasija” is kiírt egy ehhez hasonlo kerdest

Csak nem te voltál azis?

tegnap 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem en voltam. En ma irtam ide eloszor
tegnap 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor a pasija írta ki de eltunt az a kerdes

Elozmenyekbe benne van de nem hozza be

tegnap 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!