Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex hármasban vagy cuckoldb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex hármasban vagy cuckoldban volt már részetek?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 07:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
tegnapelőtt 07:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
tegnapelőtt 08:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt részem ffi-bi.
tegnapelőtt 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt részem egyikben sem.
tegnapelőtt 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Fiuként párral voltam már
tegnapelőtt 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Biszex, ff+n hármasban.
tegnapelőtt 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen két lány egy fiú felállásban.N
tegnapelőtt 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyaltam már más által teleèlvezett puncit, fèrfikènt.Nagyon ízletes volt,a kèt nedv keveredett,de a sperma illata dominált.Elèg gyorsan folyós lesz,meg a nagy rèsze kb másodperceken belül elkezd kifolyni,szóval nem tömènyen folyt ki,mire oda jutottunk,hogy akkor nyaljam.Maga a helyzet viszont nagyon izgató volt,itt egyértelműen a nő dominált,èn pedig kièlhettem enyhe bi kiváncsiságom.Itt az èrdekes,hogy csak más spermája izgat,ès inkább csak punciból.A fèrfitest esetleg annyiban izgatna,hogy szopnèk,de ez úgyse fog bekövetkezni.Meleg körökben nem vagyok nèpszerű,mert passzív szerepet vállalnèk,de fèrfias a kinèzetem .
tegnapelőtt 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!