Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Már nincsenek ilyen csoportok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SzoptimuszFővezér kérdése:

Már nincsenek ilyen csoportok?

Figyelt kérdés

Emlékszem régen voltak biszex snapchat csoportok, amik tele voltak pöcsképekkel.

De már nem divat manapság.

Miért van ez?

jan. 3. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azert mert ezekben a csoportokban 100 emberbol 2 kuldott kepeket a tobbiek meg csak nezegettek. Igy normalis ember nem marad benne.

Ha te tudsz erre ellenpeldat szolj.

jan. 3. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvános kevesebb van már ahova bárki johet. Inkább kisebb társaságok csinálnak, én benne vagyok 2be is, a csoport olyan hogy be kell mutatkoznod, rendszeresen ott kell lenned, és hetente többször mutatni a farkad
jan. 3. 19:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Érdekes, évekkel ezelőtt volt egy csoport, ami kb. 15-20 emberből állt és naponta 2-3 alkalommal küldött mindenki, én is.

jan. 3. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
A snap az külön állatfaj....puncit sem mernek már küldeni.
jan. 3. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A GG tele van pötsképekkel is.
jan. 3. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!