Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a ruhadarab egy lányon, amitől garantáltan beindultok?
Figyelt kérdés
Pasik és lányok válasza is érdekelne! :)jan. 1. 22:39
11/18 anonim válasza:
Szinte bármi, amiben jól érzi magát. Ez mondjuk szinte sosem a fent felsoroltak valamelyike. Ezekbe azért öltöznek a nők, hogy a férfiaknak tetszenek. Egy magabiztos farmer-pólós, tornacipős nő nekem sokkal vonzóbb. Nem kell, hogy kirakja mindenét, nem egy csöcsre indulok be.
13/18 SzoptimuszFővezér válasza:
Ha látom az arcát és nincs szétk7rva sminkkel. Az a legszexibb.
15/18 anonim válasza:
A harisnya minden formája: harisnyanadrág, combfix, térdfix
17/18 anonim válasza:
Feszülős cicanaci bugyi nélkül viselve.
18/18 anonim válasza:
Semmi. Nincs ilyen ruhadarab. Mondanám, hogy a semmi az, és a meztelenségre indulok be, ami olyan szempontból igaz is, hogy pucéran legszebb a női test, akkor legszexisebb.
Persze látom és tetszik, vágyom rá, de a meztelenség egymagában még nem okoz azonnali erekciót. Ez most teljesen független attól hogy néz ki a csaj. Nem vagyok incel, nekem más is kell (viselkedés, közelség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!