Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombathely környékén vannak transz lányok?
Figyelt kérdés
Vasmegyében akár?jan. 1. 17:30
3/5 Tiboo92 válasza:
Én sajnos olyat keresek a környéken, de eddig még nem találtam
4/5 anonim válasza:
sok helyen vannak csak el vannak bújva mert félnek az emberek reakcióitól (mint én)..
5/5 anonim válasza:
Mindenhol ott vagyunk. Biztos vagyok benne hogy Szombathely környékén is vagyunk. De reklámozni a jelenlegi helyzetben biztos nem fogom. És szerintem sokan így vannak vele.
Kis "mocskos titka" se szeretnék senkinek se lenni. Nem vágyok arra se hogy "heteró vagyok de ki akarom próbálni egy """sémálével"""" igényeket szolgáljak ki. A legtöbb chaser pedig ezekkel jön.
És az se hiányzik hogy valami nem úgy alakul és azonnal outoljon valaki a világ felé meg aztán posztolgasson közösségi médiára bosszúból.
Normál parkapcsolat jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!