Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni a barátnőmet hogy egy felcsatolhatossal jól megdugjon? Persze nem tudja hogy ilyen perverz hajlamaim vannak… Imádom amikor van valami a fenekembe…
“Figyelj Anna, nagyon szeretném, ha felcsatolhatóssa megdugnál. Engem ez nagyon izgat, benne vagy?”
1. Opció: igent mond. Akkor elkezdhetitek a részleteket megbeszélni, megvenni a játékot stb.
2. Opció: nemet mond. Ezt el kell fogadni, és nem erőltetni. Ha neked ez kell egy kapcsolatban, és nem hajlandó rá, akkor jobb nektek külön.
Köszi…
Igen a 2 pont a bukó….
A 2. pont lehetőségétől úgy tudod megvédeni magad, hogy megtudod mit gondol a témáról.
Pl meséld el neki, hogy egy haverod/kollégád csinál ilyesmit.
"Képzeld mi történt, a Jóska azt mesélte, hogy a barátnője azzal álltelő egyik nap, hogy mi lenne ha megdugná egy felcsatolhatóssal és most nem tudja, hogy mit tegyen tőlem kért tanácsot, hogy belemenjen-e"
És aztán lehet tovább vinni a beszélgetést, hogy fordított esetben pl ő mit szólna hozzá, meg ilyesmi. persze ha erősen elhatárolódik tőle akkor hagyni kell leülepedni a dolgot, majd egy későbbi alkalommal újra elő lehet hzni a témát, hogy " képzeld a jóska belement és azt mondta, hogy még ilyen jó nem volt soha és nekem is szöget ütött a fejembe, hogy ha tényleg ennyire jó ,lehet ki kéne próbálni nekünk is is "
Amit mások is csinálnak azt könnyeben elfogadja az ember.
pl emlékszem iskolában ha felemrült a kérdés, hogy ki veri a farkát akkor persze senki sem, de ha ugy jött fel a kérdés, hogy "én így szoktam kiverni akkor már más is elmondta, hogy ő hogyan"
Én írtam az első választ, kifejteném a 2. pontom.
Mindenképpen fel kell hozni, méghozzá őszintén. Megmondom miért. Ha valaki erre vágyik, és mindenképpen szeretné, ha az életre része lenne a pegging, akkor olyan társat kell találnia, aki ebben benne van. Nyilván mert erőltetni nem lehet másra, ha nem akarja. De lemondani sem jó valamiről, mert másnak nem tetszik. Én nem értek egyet azzal, hogy tapogatózni meg célozgatni kell. Borzalmasan átlátszó, és kínos. Úgyis le fog esni a nőnek. Szerintem a legrövidebb út az egyenes, fel kell vállalni. Elmondani, hogy téged nagyon izgatnak az anális játékok, nyitott lenne-e. Nem kell egyből elvárni, hogy kinyaljon és megdugjon egy nagy felcsatolhatóval. Inkább kezdheted kisebb dolgokkal, pl prosztata vibrátor, ilyesmik. Fokozatosan bevezetve a dolgot, mindig amennyi neki is komfortos. Természetesen ez az én véleményem, más lehet másképpen gondolja.
Egyébként szerintem az ilyen extrém szexvágyakat érdemes még a kapcsolat elején tisztázni és akkor később nincs belőle probléma.
(Már ha nem menet közben alakultak ki, mert akkor ugye nem lehet előre megbeszélni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!