Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan nő, aki tolerálja kapcsolatban, ha a párja biszex?
Figyelt kérdés
ma 00:36
2/11 A kérdező kommentje:
Régóta fantáziálok egy olyan kapcsolatról, ahol felvállalhatom hogy biszex vagyok, sőt akár együtt is keresnénk kalandokat. Vajon mennyi esélyem lehet erre?
ma 00:40
3/11 anonim válasza:
Attól, mert valaki hetero, bi, leszbi/homo, vagy harci helikopter, még lehet hűséges.
Szóval én hetero vagyok, van egy barátnőm, akkor dugni akarjak másik csajjal is?
Ugyanez a felvetés, te ott vagy pasiként akit izgatnak a pasik is, akarsz pasizni is...akkor minek neked barátnő? Neked nem fix partner kell, ez egyértelmű, vagy keress egy "tökös csajt", ha érted...az majd kielégít.
4/11 A kérdező kommentje:
én eztegy kicsit máshogy gondolom. pont hogy együtt akarnék akár pasizni, akár csajozni. amire én gondolok az ilyen értelemben csak szex, csak vágyak. és pont arra gondolok, arról szól a kérdésem, hogy van e ilyen nő, aki hasonlóképpen tud gondolkodni erről
ma 00:53
6/11 anonim válasza:
Én bi nő vagyok, van bi férfi exem, jelenlegi párom heteró. De mind a kettőben közös, hogy maximálisan monogám vagyok. Nekem nem fér bele több személy.
7/11 anonim válasza:
Abban nem vagyok biztos, hogy többesben benne lennék, főleg nem a kapcsolat elején, amikor masszív rózsaszín köd van. Magát a biszexualitást "tolerálom", én is bi vagyok.
8/11 anonim válasza:
Az én barátnőm a kezdetek óta tudja,hogy biszex vagyok!
Eleinte csak kérdezgetett, majd előállt azzal,hogy szeretne bennünket nézni a pasimmal szeretkezés közben!
Nézett és masztizott közben, kb 2 éve van, hogy jön közénk az ágyba
10/11 anonim válasza:
Kérdező, te ezt teljesen rosszul gondolod. Ennek semmi köze a szexuális irányultsághoz. Azt nyitott kapcsolatnak hívják és hateroszexuálisok között is van ilyen. Mindegy, hogy mindkét nemet szereti-e valaki, vagy csak a szőkéket meg a barnákat is és azért akar nyitott kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!