Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, gáz a szőrös farok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, gáz a szőrös farok?

Figyelt kérdés
Vagy belefér?
dec. 27. 22:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz
dec. 27. 22:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Mikor tövig bekapom,legalább,valami selymes is van a dologban.Mikor én kezdtem még mindenkinek szőrös volt max.fazon igazított
dec. 27. 22:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a csupasz sokkal jobb. 17F
dec. 27. 23:29
 4/13 anonim ***** válasza:

Simára borotválva itt a csajom puncija, ha pasival dugok akkor azért van mert pasit akarok aki legyen férfias ,ebből adódóan szőrös v max trimmelt!

Nem gáz a szőrös farok, legyen potens és kőkemény!

dec. 28. 04:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Rövid szőr elmegy... De nekem a csupasz jön be inkább
dec. 28. 05:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem tartom gáznak,bár most a sajátom borotvált,de máson egyáltalán nem zavar ha szőrös.
dec. 28. 05:20
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem zavar a szőr. Tetszik, jó férfias. Szívesen foglalkozom vele. :)

Kép jöhet;)

dec. 28. 05:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a fasz szép jó szőrösen. Az sem zavar, ha hatalmas dzsungel. Nekem is az. A csupasz fasz is kívánatos abban az esetben ha szinkronban van a csupasszság a test többi részével azaz csupasz fasz szőrös has és felső comb már inkább tud vicces lenni számomra. Egy csupasz fasz és csupasz test viszont vonzó.
dec. 28. 10:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem elég bokros lenn. És meglepő de eddig mindenkinek nagyon bejott élőben.

Volt párom aki kifejezetten tiltotta hogy lenyírjam, és nekem is szőrösen tetszik magamon

dec. 28. 11:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Megnézném;)

dec. 28. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!