Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól a lányoktól, nőktől kérdezném, akiket valóban nagyon izgat a szerepcserés szex?
Figyelt kérdés
Az sok lenne, ha heti gyakorisággal lenne szerepcseresés a szex a pasival, akivel kapcsolatban vagytok?dec. 9. 15:11
2/3 anonim válasza:
Heti egy ilyen alkalom sima ügy. Persze csak ha nem menetrendszerű, hanem spontán jön. Ha kívánja szóljon. Ha nekem támad hozzá kedvem, akkor én szólok, és akkor lehetőleg ne álljon ellen. De erre úgyis normál szex közben jön meg a kedvem, nem csak úgy bevásárlás közben. :)
3/3 anonim válasza:
Feleségemet izgatja, de az, hogy hetente nagyon sok lenne nekünk sztem. Kb évente 4-5-ször van ilyen extrém esténk, hogy felcsatolhatóval megdug.
Bár ez nagyban függ attól is, hogy hányszor szexeltek egyébként. Mert mi kb heti 1-szer szexelünk, de ha ti mondjuk mindennap, abba beleférhet hogy hetente vagy 2 hetente van ilyen akció is (főleg h ilyenkor még inkább kell némi extrém dolog hogy ne váljon túl megszokássá a dolog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!