Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero srácok, megfordult már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Promethyum kérdése:

Hetero srácok, megfordult már a fejetekben, szívesen kipróbálnátok, milyen használni / alázni egy másik srácot?

Figyelt kérdés
A kérdés nem szexuális használatra és együttlétre vonatkozik, hanem mondjuk arra, hogy egyszerűen tetszik, vagy jólesik, ha egy másik srácnak megmutathatod a dominanciádat.

dec. 9. 14:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
dec. 9. 14:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szexuálitásra vonatkozik akkor miért a szexualitás kategóriában van?
dec. 9. 14:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Azért, mert valamennyire mégis kapcsolódik a szexualitáshoz annak ellenére, hogy aktusra és konkrét szexuális tevékenységre nem kerül sor.
dec. 9. 15:00
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Igen
dec. 9. 15:07
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

Igen, én pont ezt a felállást szeretem. Bár eddig csak egy srác volt aki hagyta ezt. Azóta akivel szóba került a dolog, mindenki szexet is akar / zavarja hogy hetero vagyok ami miatt értelemszerűen nem működik a dolog.

Akivel működött, ott jellemzően teljesen hétköznapi dolgokról volt szó. Teljesen fölösleges, fárasztó, megalázó dolgokat parancsoltam neki, emellett a kertimunkákat és a kocsimosást bíztam rá. De előnyére vált, mert kemény edzéstervet és szigorú étrendet is szabtam neki, amivel leadott jó sok kilót és sokkal fittebb lett.

dec. 9. 16:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy hasznalni meg alazni egy masik sracot?
dec. 9. 16:19
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
nekem egy virtuális szolgám volt, akit nem zavart hogy hetero vagyok, engem meg nem zavart, hogy ő homoszexuális. olyan feladatokat adtam neki, hogy 1000-szer írjon le valamit és utána küldje el a képet, tanuljon meg 100 szót franciául és kikérdezem, stb. a büntetéseket már ő találta ki magának sokszor. én semmilyen szexuális jellegűt nem mondtam mert nem voltam rá kiváncsi, de ő néha kitalált olyanokat, hogy női ruhában megy boltba, meg egyéb megalázó dolgokat. én olyanokat találtam ki neki, hogy nem zuhanyozhat csak hideg vízzel, egy hétig csak zöldséget ehet meg vizet ihat, fusson le x km-t, stb. jól elvoltunk de nyilvánvalóan többre vágyott, végül talált is valakit, de addigra én is meguntam kicsit
dec. 9. 16:27
 8/13 A kérdező kommentje:
#6 mondjuk mekiben elveszed a szendvicsét, belecsulázol és visszaadod neki.
dec. 9. 17:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Te beteg vagy ba**meg
dec. 9. 19:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Megfordult a fejemben, de csak szexuális téren.
dec. 10. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!