Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúsabb lány viccelődik velem és néha ilyen perverzség is előfordul szóban, vajon vonzódhat a lányokhoz?
Figyelt kérdés
Van barátja és ő is velünk dolgozik a munkahelyen, de mindig szoktunk egymással viccelődni. Ő nem tudja rólam hogy nekem tetszenek a lányok, de nem tudom mennyi lehet az esélye hogy szokott e gondolni ilyenekre vagy ez abszolút “baráti” viccelődés, amit csak én nem érzek annak.dec. 6. 20:16
1/4 anonim válasza:
Hozz példákat ha tudsz mert azok nélkül nehéz eldönteni.
Illetve ha közelednek feléd az tetszene vagy nem ezt neked kell eldönteni.
2/4 érdeklődő35 válasza:
Egy ilyen vicce után, amikor kettesben vagytok kérdezd meg töle, hogy "ugye tudod, hogy én bi vagyok?!"
3/4 anonim válasza:
Lehet azt csinálni amit a #2 írt, viszont készülj fel arra hogy miket reagálsz ha :
- igen tudja és dirkt ezért mondta...
- nem tudta de ez így csak jó mert puhatolózott, hogy mi lenne ha...
- nem tudta és csak poénkodni akart
- nem tudta és ő nem is vevő az női közeledésre.
4/4 anonim válasza:
Konkrétum? Ja az nincs. Ismét egy provokáló, unatkozó buta tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!