Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főnökkel szex jó ötlet?
Igazából már megtörtént, de ő szeretné folytatni.
Fiú vagyok crossdresser, pár hete munka ügyben csináltam egy rakat képet a telefonommal, nem tudtam elküldeni emailbe a főnöknek, beléptünk az ő Google drivejara, feltöltöttük, hazamentem, átváltoztam csini női ruciba és fotozkodtam, később vettem észre, hogy ezt szinkronizálja neki is. Kitöröltem gyorsan és kiléptem, bíztam benne, hogy nem látta. Másnap eléggé parázva mentem be, de semmi nem volt, napok teltek el, azt hittem megúsztam, de az elmúlt naponkon konferencián voltunk, első este iszogattunk elég sokat, mondta, hogy van egy meglepetése, bementünk szobájába és női ruci fogadott, mondta, hogy megnézne benne, látta a képeket és tetszett, amit látott, részeg voltam, így nem nagyon gondolkoztam... Megtörtént. Aztán újra másnap. Igazából élveztem nagyon, jó volt a szex is, mielőtt elváltunk mondta, hogy ezt szeretné velem itthon is rendszeresen. Szerintetek jó ötlet?
Ő 39 én 34.
Alárendeltebb szerep még plusz is számomra, szeretem :)
Munkaidőben szexelni?
Na, az a nem jó ötlet! Egyébként se vagyok híve a munkahelyi szexnek a dolgozók között, és lényegtelen a beosztás. Abból előbb, utóbb csak sírás lesz, még az azonos beosztásban dolgozók között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!