Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális srácok, mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális srácok, mikor rájöttetek hogy a saját nemetekhez is vonzódtok, ki hogyan fogadta el önmagában a dolgot?

Figyelt kérdés
Volt akinek nehezen ment belátni hogy ő most akkor a saját neméhez is vonzódik? Ki hány évesen kezdett el érdeklődni azonos nemű iránt, és mikor volt első együttlét? Akinek nehezen ment az önbeismerés hogyan tette túl magát rajta?

nov. 25. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Sehogy, nem foglalkozok vele

Nem fogom megcsalni a csajom

nov. 25. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Utáltam magamat….
nov. 25. 21:14
 3/6 gabor49 ***** válasza:
53%
simán nincs ebbe semmi
nov. 26. 04:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát hogy nem szabad fiút szeretnem, mert szégyen, meg minden más
nov. 26. 09:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen,ez egy extra sztori de nem itt
nov. 27. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A huszas éveim elején, mikor hosszas vívódás után először szoptam. Bűntudat helyett megkönnyebbülést éreztem, hogy megtettem, és élveztem minden pillanatot.
nov. 28. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!