Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Top-ból Vers Top vagy Versatile?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Top-ból Vers Top vagy Versatile?

Figyelt kérdés

Bi vagyok, voltam lánnyal és fiúval is. Egyértelmű volt, hogy top vagyok. Az utóbbi időben viszont elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy a másik szerepet is kipróbáljam. Kicsit félek ettől a dologtól, illetve nem is vagyok benne biztos, hogy élvezném, de izgat a gondolat.

Van itt még valaki, aki aktívból uni lett?

nov. 25. 00:04
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
Vonulj vissza, szívességet teszel mindenkinek, de főleg magadnak.
nov. 25. 00:21
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Elég sokan vannak ezzel így. Ha izgat a dolog próbáld ki és kiderül, hogy az is élvezetet nyújt.
nov. 25. 06:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

en tavaly probaltam ki a passziv szerepet eloszor, addig vegig aktiv voltam (szopasban uni). nekem nagyon bejott, viszont tobben akarnak tovabbra is dugatni, mint dugni, valszeg a nagyobb meretem miatt. Es azt hiszem tovabbra is inkabb az aktiv szerep jon be jobban, mert szetek kicsit dominalni, de mar nincs ellenemre, hogy neha jol megdugjanak.

35F

nov. 25. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mély vízbe ugrás helyett szerintem próbálkozz először az ujjazással, tanulj meg ellazulni lent, tapasztald ki, hogy milyen síkosítót szeretsz, hogyan tudod kitisztítani a végbeled, stb
nov. 26. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!