Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Védekezel? Mi ellen? Hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Védekezel? Mi ellen? Hogyan?

Figyelt kérdés

Természetesen szexről van szó.

Fiú vagy vagy lány? Fiúval vagy lánnyal szexelsz?

Élsz, éltél vagy szeretnél élni monogám kapcsolatban?

Mennyire tartasz a nemi betegsegektől? Mit teszel meg, hogy elkerüld őket?

Másokról mit gondolsz, mit tapasztalsz? Hogy érint ez téged?

Ha elkapnál valamit, kinek vallanád be?

nov. 20. 11:44
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Megszakításos módszerrel védekezünk.

Én nő vagyok és férfi a párom. Nyilván vele csinálom.

Monogám kapcsolatban élek. És abban is maradok.

Nemi betegségektől semennyire nem tartok. Nem teszek semmit ellenük.

Ha elkapnám, először is a párommal beszélem meg a dolgot, aztán együtt kezeltetjük magunkat.

nov. 20. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Fogamzásgátlóval védekezek, mivel kapcsolatban vagyok. Amikor lánnyal voltam, akkor is szedtem, mert másképp tűrhetetlenek a menstruációs panaszaim.

Fiú vagy vagy lány? Fiúval vagy lánnyal szexelsz?

-Mivel biszex vagyok, volt már mind a kettő. Jelenleg férfival élek együtt már évek óta.

Élsz, éltél vagy szeretnél élni monogám kapcsolatban?

-Mindig kizárólag monogám kapcsolatokban éltem.

Mennyire tartasz a nemi betegsegektől? Mit teszel meg, hogy elkerüld őket?

-A kapcsolatomban nem tartok nemi betegségektől. Szingliként ésszel választottam párt, és védekeztem.

Másokról mit gondolsz, mit tapasztalsz? Hogy érint ez téged?

-Szerintem sokan nem veszik elég komolyan a védekezést. Meg úgy általában, a béka sgge alatt van az emberek tudása a saját testükkel kapcsolatban, meg a szexualitással kapcsolatban. Elég ezen az oldalon körülnézni.

Ha elkapnál valamit, kinek vallanád be?

-A páromnak, másra nem igazán tartozik. Maximum a legközelebbi barátnőmmel beszélném meg.

nov. 20. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
A hülyék ellen. Nem olvasom el a kommentjeiket.
nov. 20. 15:33
 4/9 A kérdező kommentje:

A kedves 3-as a kérdést sem olvasta végig, mert akkor tudná, hogy szexről van szó. Amúgy igaza van, sokszor tényleg nem érdemes kommentet olvasni.

A betegségek ellen a legjobb védekezés tényleg a monogámia. Amikor volt párkapcsolatom, tudtam élvezni, hogy nem kell ezen aggódni.

Amúgy én meleg vagyok, tehát a gyermekáldás kérdése megoldott. Viszont nagyon sok abortusz van mostanság. Az illetékesek a magzatgyilkosság helyett inkább a gumi használat kéne népszerűsítsék.

A férfiak viszont könnyebben mennek bele alkalmi szexbe is meg érzelem mentes szexbe is. Ezért a melegek, mármint a szingli melegek, könnyen váltanak párt. És könnyebben mennek bele szex bulikba is. És azért lehet tapasztalni, hogy a védekezés mellékes dolog. És ez aggasztó.

És vannak alattomos dolgok is. A szifiliszt például úgy is elkaphatom, ha csak engem leszop valaki.

Oké, hogy sok betegség ma már gyógyítható vagy jól kezelhető, de akkor sem szeretnék kínlódni velük.

Párkapcsolatom most nincs, igényeim viszont lennének.

nov. 22. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

Monogám kapcsolatban is előfordulhat nemi betegség.

Az abortusz nem magzat gyilkosság. Az nem magzat, az akkor még egy sejt csomó. Agyrém, hogy ezt 2024ben el kell mondani, de akkor újra, századik alkalommal is: igen, valóban fontos lenne a gumit népszerűsíteni. De a gumi is kiszakadhat, és akkor még nem is beszéltünk azokról a terhességekről, ahol nemi erőszak történt. Az esemény utánit nem mindig könnyű megszerezni, és nem mindig hat. És ha felelőtlen volt két ember, pláne ha még fiatalok is, akkor semmi szükség megszülni, sokkal jobb opció az abortusz. Nem feltétlenül tartozott ide, de rettenetesen zavar, amikor gyilkosságnak nevezi ezt valaki. Olcsó próbálkozás a bűntudat keltésre, amikor épp eleg baja van annak a nőnek, aki így dönt. Jó, hogy te magad meleg vagy, szóval ehhez pláne semmi közöd.

A meleg éjszaka problémái régóta ismertek. Felnőtt embereknek el kell tudnia dönteni, hogy milyen rizikót vállalnak.

nov. 22. 16:13
 6/9 A kérdező kommentje:

Az abortusz nem gyilkosság? Az csak egy sejtcsomó? És mikortól magzat? Miért pont akkortól magzat? Ki dönti el, hogy mikortól magzat? A néma sikolyt láttad? Teljesen ember formájú, mindennel rendelkező gyereket porszívóznak ki az anyjából a felvételen.

Amikor a petesejt és a hímivarsejt egyesül, onnantól kezdve már van lelke is a teremtménynek. Tehát onnantól kezdve ember.

Vannak dolgok, amiknek súlyos a következményük. Vannak, amiket nem tudsz visszacsinálni. Ilyen például, ha elütsz egy embert autóval. Ha meghal, nem tudod feltámasztani. Persze baleset is lehet bárkivel bármikor, de mégicsak jobb, ha például nem ülsz részegen a volán mögé.

Az abortusz következménye amúgy meddőség is lehet és nem ritkán megjelenik a posztabortusz szindróma is.

És egy gyereket örökbe adni is lehet.

nov. 25. 00:17
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem, nem gyilkosság. A 12. héttől magzat (előtte van még két szakasz). Ki dönti el? Az orvostudomány. Ha elhiszel olyan nevetséges propagadafilmeket, hogy kiporszívóznak embernek kinéző gyerekeket az anyjukból, akkor mindent értek, mert teljesen vakon vagy. Ezen a ponton tulajdonképpen vitatkozni sem érdemes, annyira nincs erről tudásod.

“Amikor a petesejt és a hímivarsejt egyesül, onnantól kezdve már van lelke is a teremtménynek.” -várom ennek az állításnak a tudományos bebizonyítását. Nem a spirituális sámánkodást, hanem a tudományos tényeket. A sejtek kezdenek el osztódni, nem kell ezt túlgondolni lélekkel. Ez szimpla érzelmi zsarolás.

Egy nem létező ember, egy osztódó sejtcsomag nem említhető egy lapon azzal, ha valakit elütök. Totálisan nem ide tartozó példa.

Igen, gyakori érv az esetleges meddőség. A valóságban ez ma már extrém ritka, hála a fejlett orvostudománynak. A posztabortusz szindróma megint nem túl jó érv, mert a szülés utáni depresszió is sok nőt érint. Tehát megvan az esély, hogy ha megszüli, akkor is depressziós lesz, csak még egy nem kívánt baba is a nyakán lesz, akinek az életéért felel. És vajon mi lehet az oka a posztabortusz depressziónak? Sok egyéb faktor mellett az sem segít, hogy random emberek még nyomást helyeznek az adott nőre, olyan dolgokkal dobálózva, amikről fogalmuk sincs, és nem is érintettek benne. Ezzel kellene leállni.

Végül amnyira tudtam előre, hogy elő fog kerülni az örökbe adás kártya, hogy már majdnem beleírtam az előző válaszba. Aha, sokkal jobb kitenni a nőt a nem kívánt terhességnek, majd a szülésnek, és még az örökbe adás traumájának is. Lehet éppen a testvére erőszakolta meg, de nem baj, szülje csak meg, jót tesz az egészségének, és a baba is biztos rendben lesz. És hogy lehet annyira kő alatt élni, hogy valaki nem ismeri még ma sem, hogy milyen nyomor vár azokra a babákra, akiket örökbe adnak. Bedobják egy szobába, ahol annyit foglalkoznak vele, élete első igen fontos szakaszában, hogy pont ne haljon éhen. Aztán tudjuk, hogy az otthonokban milyenek a körülmények. Milyen borzalom a rendszer magyarországon, milyen kevés a nevelőszülő, milyen nehezített az örökbefogadás. A legtöbben ebből nem jönnek ki jól.

Egy szó mint száz, ha férfi vagy, ráadásul a fériakat is szereted, akkor ne a nőket csesztesd. Olyan dolgokról okoskodsz, amiről halvány fogalmad sincs.

nov. 25. 11:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna, hogy pont ezen kérdés alatt lyukadunk ki az abortusznál. A legnagyobb baj az abortusszal kapcsolatban, hogy sokan már természetesnek veszik. Majdnem minden esetben, amikor a nő megtudja, hogy várandós, megkérdezik tőle, hogy megtartja-e. Mégiscsak a megtartásnak kéne lennie a természetesnek. Nekem orvos magyarázta el, hogy ma hazánkban abortálható olyan korú magzat, akinek már keze, lába, arca, mindene megvan, teljesen ember alakú. Ő mitől nem ember? És ha ma ember, akkor tegnap vagy tegnap előtt miért nem? Az első pillanatban létrejött sejtcsomó is pont ugyanazokkal a génekkel és tulajdonságokkal rendelkezik, mint születés után. Az emberi élet nem csak tudomány. A lélekkel, a transzcendens értelemben vett lélekkel melyik tudomány foglalkozik?

Az eredeti kérdés a védekezésről, a megelőzésről szól. Az abortusz semmiképpen sem megelőzés. Pont azért kéne védekezni, hogy ne legyen szükség az abortuszra, akárminek is tartjuk azt. Tabletta, gumi, pesszárium, stb. Sok megoldás van, csak oktatni és használni kéne őket. Kiszakadhat a gumi? Húzzál föl kettőt. Minden jobb az abortusznál.

nov. 26. 22:35
 9/9 A kérdező kommentje:

A védekezési kedv kezd nagyon alább hagyni. Legalábbis nálunk melegeknél. Bizonyos körökben biztosan. És ez aggaszt. Én igyekszem védekezni, de ha mások nem teszik, akkor az rám is jelent veszélyt. Állandó partnerem sajnos most nincs.

Legutóbb az egyik gay szaunában volt egy fiatal srác. Arányos, helyes. Az a típus, akit tényleg szívesen körbe nyal-fal az ember. Bement egy sötét részbe. Ilyenkor hamar ott teremnek a préda körül sokan. A sötétrség ápol és eltakar, ezért itt szeretnek próbálkozni az öregek és a ronda emberek is. A srác mindenkinek hagyott mindent. Ha be akartam volna neki tenni gumi nélkül, azt is hagyta volna. Ez elgondolkodtatott és aggasztani kezdett. Kár lenne a srácért.

Tényleg borzasztó, hogy milyen orgiák mennek, ahol a gumit csak hírből ismerik.

nov. 26. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!