Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is semleges a szopás? Ti, hogy vagytok vele?
Figyelt kérdés
nov. 15. 10:15
15/23 anonim válasza:
A kölcsönös szopás jön be, a 69 favorit😂
17/23 anonim válasza:
Én imádok szopni, pontosabban volt egy partnerem, akinek pár év alatt jó sokszor csinálhattam, azóta sajnos senki másnak. Az is izgatna, ha engem szopna valaki (ha jól csinálná, meg tudnám elég jól jutalmazni érte), de ha választani kellene, akkor inkább én szopnék :)
19/23 Senior Séf válasza:
Szopáskor szigorúan a fa5z hozzám nőtt végén szerettem elhelyezkedni.
20/23 anonim válasza:
25 éves kormban többször csináltam magamnak, érdekes volt, de azóta nagyon rossz a hátam. Ha kicsit nehezebbet emelek, több napig fáj, változó helyeken és feküdni is nehezen tudok. Nem merek orvoshoz menni, mert el kéne mondanom, hogy lesz0ptam magam 20 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!