Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kinek mekkora a max torokra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eöske janeszka21 kérdése:

Kinek mekkora a max torokra meg popsiba ?

Figyelt kérdés
Centiben kérem, akinek van kedve, rövid történet is jöhet?

tegnapelőtt 19:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szeretek mélytorkozni, egyszer találkoztam egy 40-es férfival akinek nagyon nagy volt, kv Chad White méret, hosszú, vastag. Le tudtam torkozni amit imádott, de utána 1 napig mindig fájt a torkom. Imádtam neki csinálni, de minden nap képtelen lennék. A makkját éreztem a nyelőcsövemben. 31/f.
tegnapelőtt 19:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Chad White nem is nagy utánna néztem neten nam nagy cucc, én meg azt hitem, danny D, mandingo méret de meg sem közeliti
tegnapelőtt 19:55
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi az öszinte történetet
tegnapelőtt 19:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Chad White rànézésre 21/6 szerintem az jó nagy, de átlag felett van bőven. 25 cm-es fasz az már a nevetséges kategória és ha 100.000 csávóból egynek van olyan kb.
tegnap 14:29
 5/12 anonim ***** válasza:

Kb egy 18 centis volt torokra. Még gyakorolni kell, de szívesen csinálom. Kíváncsi vagyok később mekkorával bírok majd :D

24/p

tegnap 15:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Még nem volt a torkomba senkié így nem tudom.
tegnap 15:53
 7/12 A kérdező kommentje:
4# danny D 23 cm hosszú, mandingo 24,5 cm , rocco nak meg csak 20 cm , a sztárok közt akinek 20 cm felett köztük is ritka ,
tegnap 17:14
 8/12 anonim ***** válasza:
20 centis volt a torkomban es popsimban is (ugyanaz a farok).
tegnap 20:48
 9/12 A kérdező kommentje:
8# az szép tehetséges kard ( doróng ) nyelő vagy ,gratula
tegnap 21:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Sztorit itt nem ,de 30 cm feletti több is volt.Amúgy az enyém se kicsi 20.5
ma 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!