Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csajok a párotok tudja hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok a párotok tudja hogy biszexek vagytok? Van aki lánnyal is csalja a párját?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 07:32
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Én egy bisex csajt ismertem életemben, de inkább 90%leszbi volt.

Eleve csak úgy jött össze bárkivel komolyabbra, hogy mindig megvolt hagyva az ajtó ha viszi a vére mehessen :D

tegnapelőtt 08:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt biszex barátnőm,elmondta,sosem zavart. Az viszont már igen,hogy titokban csinálta más lánnyal is,amit csak később tudtam meg. Ha elmondja,nem lett volna gond,nem tiltottam volna,sőt izgatott is.
tegnapelőtt 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Tudja.

Nem csalom lánnyal _is_

Csak lánnyal, pasival minek csalnám, annak ott van ő...

tegnapelőtt 08:30
 4/7 anonim ***** válasza:
97%

Nekem lányként biszex barátom van (én nem vagyok biszex). Már az ismerkedés elején elmondta, hogy fiúkkal is volt dolga, kicsit sem zavar. Nem csal meg fiúkkal. Ha nyíltan elmondaná akkor talán nyitott lennék egy hármasra +1fiúval, de amíg ő nem hozza fel addig én sem.

23/L/heteró

tegnapelőtt 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudja. Nem csalnám senkivel.
tegnapelőtt 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Tudja,de nem csalom,mivel hármasozunk,így előtte vagyok másik lánnyal
tegnapelőtt 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudja. Már 3asozunk de elotte izgatta is hogy más lánnyal csinálom volt hogy nézte volt hogy csak felvettem neki es megmutattam
tegnapelőtt 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!