Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm aki nem sejti, hogy vonzódok a sajátnememhez is. Hogyan mondjam el neki, hogy ne érezze rosszul magát?
Miért azt írod, hogy barátnőd van, mikor pasival élsz együtt? Megkevertél. Most a csajodnak nem akarod elmondani, hogy a pasikat is szereted, vagy a pasidnak, hogy a csjokat is???? :).
Amúgy szerintem, ha a pasid nem full meleg, nem lesz ebből gomd. Ha meleg, akkor lehet belőle gond, de ha tisztázod, hogy neked a lányok csak biológiai szükségszerűség, de a szíved az öbé, akkor szerintem elfogadja, annál is inkább, mert sok meleg vagy biazex odavan kíváncsi heterókért (én is).
Nem érdemes ezen a terminológián vitatkozni. Valaki kipróbálja, mert KÍVÁNCSI - és ennyi, később megvan nélküle, többé nem kell neki. És van aki kipróálja, megtetszik neki, később is néha csinálja... és van aki aztán mind jobban rákap az ízére. AZ EMBEREK SOKFÉLÉK!
Sokkal többfélék annál, hogysem 2 (vagy akár 3) kategóriával jól leírhatók lennének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!