Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid hajú és szép arcú,de biszex,vagány külsejű és stílusú csajok mennyire jönnek be nektek fiúk?
A csajokhoz jobban vonzódok mint a fiúkhoz és fiúval nem járnék szerintem viszont örömöt szerezni,kényeztetni,kielégíteni a fiúkat azt nagyon de nagyon szeretem:)Erről mit gondoltok?Nektek bejön az ilyesmi vagy zavaró ha egy bi lány max így szórakozás céljából kezd egy fiúval?
Gyengéim a fiúknál amúgy a sportosabb-izmosabb,nagyf*szú és igényes-csupasz,helyes fiúk:)Ja és van egykét tetkóm meg orrpc-em is:)
Óvatosan a kérdezővel, szerintem nem is lány! Ezt a kérdést is ő írta ki:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Akkor még hetero volt és a privátban kapott fotón még egy hosszú hajú szöszi cicaba szerepel.
8-as miből gondolod hogy ugyanaz a csaj?
A kérdésre válaszolva: szinte teljesen hidegen hagyj hogy néz ki egy lány (persze ne legyen igénytelen és még pár dolog) szóval bármilyen stílus jöhet. Az hogy csak szex jöhet szóba fiúkkal nem zavar, tapasztalatlanságom miatt már ilyennek is örülnék
20/f
Alig sportolok és csontsovány vagyok (rajtam kívül álló okok miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!