Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akad köztetek olyan, akit kimondottan felizgatna, ha egy pasival meg tudja szerettetni a fa*zt is?
Figyelt kérdés
okt. 30. 10:01
1/17 anonim válasza:
Olyan nincs hogy megszeretteti
Eroszakolja ra hogy szopjon vagy mi??
2/17 anonim válasza:
Van. Páromat izgatja.
Kezdte prosztata masszázsal,jött a dildó,felcsatolhatós. Most úgy nèz ki elbuzultam,mult hèten szoptam,minden jól megy pár hèt ès megraknak. Imádom,ès őt is izgatja. Látom rajt,èlvezi mikor ujjaz,megdug,vagy szopok.
3/17 anonim válasza:
Feleségem is erre akar rávenni évek óta. És várhat erre a világ végezetéig.
4/17 anonim válasza:
Olyannal nem lehet megszerettetni, aki nem akarja. Aki akarja, azt meg nem kell noszogatni.
5/17 anonim válasza:
3-as Én megtenném a feleségem kedvéért , de nem kér rá .
6/17 anonim válasza:
Volt egy barátnőm,eléggé fura szokásai voltak,ő gyakran,amikor kiverte nekem és a hasamra élveztem,az ujjaival feltörölte és a számba tette,hogy nyaljam le róla,vagy ha a testére élveztem,akkor onnan nyaljam le.Egyszer szóba hozta,hogy más srácét is lenyalnám e,vagy ha a számba élvezne lenyelném e,illetve lenne e kedvem ezt csinálni előtte,hogy ő nézné.
7/17 anonim válasza:
6-os.
Hogy viszonyultál a saját spermádhoz? Izgató volt amikor a szádba adta az ujjaival, vagy amikor kérte hogy nyald le a testéről?
Mit válaszoltál neki amikor kérdezte hogy más srácét lenyelnéd e, és csinálnád e előtte úgy hogy közben nézné?
8/17 anonim válasza:
Szoktam rőla fantáziálni, hogy két páros felállásnál mindenki mindenkivel összegabajodik. De a barátomat sajnos nem érdekli a dolog.
9/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, 8-as válaszoló, hogy nőként válaszoltál egy nőnek szóló kérdésre, és nem próbáltál úgy tenni, mintha
nem értenéd a kérdést! 🥰
Üdítő, hogy normális válasz is jött.
nov. 1. 21:56
10/17 anonim válasza:
#7 es, nem volt vele bajom, lenyaltam és a másik dologra sem voltam elutasító. 6. Vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!