Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek egy biszexuális fiú lehet férfias?
Figyelt kérdés
okt. 22. 13:52
11/20 anonim válasza:
Szerintem én férfias vagyok.
Szakál és bajusz takarja huncut mosolyom.
passzetos felső rejti izmos testem.
És csak ritkán viselek magassarkút 🤣
12/20 anonim válasza:
Ő meleg, és gondolom, az átlag nyárspolgár férfiasnak látja: [link]
13/20 anonim válasza:
Olyan képeket mutass, ahol pucsít egy másik pasinak. Akkor megmondom, hogy férfias-e.
14/20 anonim válasza:
#13 akkor az aktívok férfiasak? csak mert ők nem pucsit soha. vagy náluk más tesz őket férfiatlaná
15/20 anonim válasza:
Igen, nekem kifejezetten a passzív rész most lesz férfiatlan valaki.
17/20 anonim válasza:
de most az akítvak téged is elkaphatnak, vagy annyira nem férfias az sem?
18/20 anonim válasza:
Nem arról volt szó, hogy lefeküdnék-e vele, hanem, hogy férfias-e.
19/20 anonim válasza:
Lehet, de csak megsugom, nem a kulso tesz valakit ferfiassa. Vagyis nemcsak az. Eletem egyik legferfiasabb kulseju biszex ferfija valojaban nagyon noies volt. Főleg, ha olyan ferfi volt a kozeleben aki tetszik neki, konkrétan pucsitott olyankor, szerintem eszre se vette. Megvaltozott az "energiaja". Passziv volt, es egy ri*banc 😅
20/20 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy pucsítson, és megmondom, hogy az-e 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!