Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ha egy pasi biszex, akkor még cikibb, ha ezen belül passzív?
Figyelt kérdés
okt. 13. 23:00
1/6 anonim válasza:
Nekem aztán mindegy mit csinál és nem ciki, de páromnak nem választanám. Nem kell a nemi betegségektől való para és nekem abba a férfiasságba, ami engem izgat, ez nem tartozik bele, de hát attól még hajrá, érezze jól magát.
2/6 anonim válasza:
Nem. Alapból se érdekel hogy miszex. Mert ha velem van, akkor csakis velem legyen
3/6 anonim válasza:
tegnap 23:48 Ha aktiv akkor nincs para a nemi betegsegektol?
4/6 anonim válasza:
Nőkben jobban terjednek a betegségek, nem a férfiaktól kéne félni :D
6/6 anonim válasza:
Miért kéne a nemi betegségtől parázni attól mert valaki biszex? Igazából semmivel sem több az esélye mintha félre kacsingat valaki. Vagy szórakozó helyen van egy alkalmi kapcsolata. Aki normális értékrendel rendelkezik az használ óvszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!