Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted sem lenne velem egy egykorban lévő fiú aki 19-32 év közötti?
Figyelt kérdés
24/F vagyok. Biszex.. a lányokat jobban szeretem de a fiuk is bejönnek. Ápolt vagyok, tiszta, rendezett. Azonban van egy hátrányom. Elhízott vagyok..
174cm és 107kg:((
.fehér a bőröm. Húsos vagyok . még a ''mellembe'' is bele lehet markolni az elhízásom miatt
okt. 13. 16:51
1/4 platinumhand válasza:
Nézd, biztos rám is lehetne mondani, hogy hiú vagyok, de valóban nem jönnek be az elhízott srácok. Nyilván, ha valakivel szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor szerintem nem fogja eltántorítani az alkatod.
2/4 A kérdező kommentje:
De akár 35-42 éves fiúk is írhatnak privit! :)
okt. 13. 20:18
3/4 anonim válasza:
"Húsos vagyok" sajnos sok elhízott ezzel nyugtatja magát, pedig az nem húsos, akkor izmos lennél...
4/4 anonim válasza:
Át érzem,de nem minden fekete-fehér.Próbáld meg formába hozni magad.Csak
20 kg ennyi.Akaraterő kérdése és rögtön megváltozik az életed.Lesznek
partnereid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!