Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasban(2L1F) ha egy fiú után nyalnék, akkor lehet a puncin érezni a farok ízét is?
Még nem csináltam ilyet, de izgalmasnak gondolom.
25n
Ha össze tudjátok hozni akkor az a póz is nagyon jó amikor a pasi a hátán fekszik alul, rajta háttal a csaj úgy hogy a kezélvel tartja magát a pasi közben tartja a csaj csípőjét és így tud a punciba mozogni, közben a másik csaj a lábaim között tudja mind a kettejük kényeztetni szájjal.
Olyat is lehet ha vevő rá mindenki hogy egy egy mozgásnál a farok szájba kerül nem a punciba...
Kicsit körülményes lett a leírás...
Én csak úgy voltam, hogy a barátnőm a pasiját szopizta, és közbe csókolóztunk. Úgy érezhető volt.
Gondolom úgy is lehet, ahogy írtad.
Én srácként rendszeresen nyalom barátnőm punciját dugás közben úgy, hogy néha kiveszem, nyalom, majd újra dugom, de nem nagyon szoktam érezni a farkam ízét, mert a punci íze sokkal intenzívebb, azáltal elnyomja a farkam ízét.
Viszont miután elmegyek a punciban, és utána barátnőm az arcomra ülve nyalatja ki magát, akkor már tökéletesen érezni a spermám ízét is, ilyenkor nagyon fincsi koktél keveredik a punci ízével. Szeretjük mindketten ezt, szoktunk ilyenkor sokat csókolózni is, többször átadva egymásnak a nedűt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!