Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akik láttatok már pasit élőben szopni, milyen látvány volt?
Figyelt kérdés
okt. 5. 17:25
2/13 A kérdező kommentje:
Élőben láttál pasikat így szexelni vagy csak alapb így gondolod, és Isten ments, hogy láss ilyet.
okt. 5. 18:12
3/13 anonim válasza:
Láttam,majd elhánytam magam..Utána hozzám sem érhetett..
4/13 anonim válasza:
Nekem a pasim lepett meg ezzel,másnap lapátra tettem.Én olyan péniszt nem szopok ami egy másik pasi seggében volt.
6/13 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki, aki nem.csak gyűlölködik és próbálta is?
okt. 5. 18:38
7/13 anonim válasza:
Kérdező, te feltettél egy kérdést, amire 4 en is válaszoltak érdemben. Értem, hogy számodra negatívak a válaszok, de ha csak pozitív válasz felel meg neked, minek teszed fel a kérdést? Csak nem hölgyet keresel nézőnek?
8/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, nyilván.mind nő volt, aki tapasztalta.
Ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem.
okt. 5. 19:16
9/13 anonim válasza:
Undorító. Persze a sok lúzer átlag teleszart búvárruha picsa aki nem kapja be mert az fujj tud okoskodni:)
10/13 anonim válasza:
Kedves 8-as.Én nő vagyok,27 éves,egyszer láttam így az akkori barátomat és utána már nem tudtam pasiként nézni rá.Sajnos utána hamar szétmentünk..De jobb mintha esküvő után lett volna.Hidd el a nők majdnem 98%-a a férfiban férfit keres,nem egy homokórát.Ha meleg,vagy biszex legyen úgy boldog de ne mellettem.Ha ez szerintes gyűlölködés,akkor kezeltesd magad.Semmi bajom a melegekkel,de a pasim a puncimba rakja a farkát ne egy másik pasi seggébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!