Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » BI pasik : voltatok mar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BI pasik : voltatok mar tobbesben ugy, hogy a masik pasi/pasik lefogtak, kikotoztek/bilincs? Tobbi pasi, csaj ledominalt titeket.

Figyelt kérdés

okt. 2. 21:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt pár alkalom már élveztem a dolgot.
okt. 25. 16:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam 24 órán keresztül fogságban egy srácnál, és ennek része volt, h megbeszéltük, h hívhat mást is, ha akar. Akart. Mondta, h nyissak ajtót udvariasan... Szóval én engedtem be a srácokat, pucéran. Ketten jöttek, és egyből rámvetették magukat, aztán beszállt a házigazda is. Életem legmegalázóbb, legkiszolgáltatottabb, de egyben legintenzívebb másfèl órája volt. Néha fájt, néha élveztem... tiltakozni esélyem se volt, mert vki mindig lefogott, vagy ilyesmi
okt. 25. 21:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt ilyen de benne lennek, hogy kiprobaljam ezt a passziv szerepet. Altalaban forditva szokott lenni.

Azt viszont nem engednem, hogy megkotozzenek vagy olyan allapotba keruljek, hogy ne tudjak vedekezni ha akarok. Lanynak sem engedtem sosem a bilincset.

nov. 6. 05:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Voltam, barátság extrákkal kapcsolat volt egy sráccal, rendszeresen kikötzött/ bilincselt és használt. Többest ki akartam próbálni, neki sem volt ellenére, 3 haverját áthívta,iszogattunk, kikötzött és hajnalig úgy voltam. Volt, hogy tobben egyszerre volt, hogy aki épp arra járt és kedve volt... Aki kiesett unoban az általában jött és amíg a többiek végeztek, addig sem unatkozott 😂
nov. 6. 13:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kikötözés volt,izgatás,wc-re nem mehettem,de bíztam a srácokban.Ezt csak úgy lehet.Jól is éreztük magunkat mindhárman.
nov. 6. 14:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Sima 3-ast sincs esélyem összehozni, nemhogy ilyet, ahol csajok és pasik ledominálnának. De fantáziálni azért szoktam róla. De azt nem szeretném, hogy megdugjanak, csak ha a számat használnák.
nov. 6. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!