Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen oldalakon lehet beszélg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen oldalakon lehet beszélgetni bi srácokkal?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondoltam, ahol érdemben lehet beszélgetni, és megbízhatóak az emberek.
szept. 30. 21:09
1 2
 11/15 platinumhand ***** válasza:
100%

Szerintem is itt, elsősorban. De nekem már voltak dirtycode-ról, horbullról vagy romeoról is.

Egyébként rám is írhatsz, én is bi vagyok. 24F

okt. 2. 03:02
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
snapet tudom en is javasolni 31 bi f
okt. 3. 00:03
 13/15 A kérdező kommentje:
És olyat oldalt tudtok, ahol meg lehet adni a helységet (pl. Székesfehérvár), hogy hol szeretne az ember keresni?
okt. 3. 06:06
 14/15 platinumhand ***** válasza:
100%

Hát, tulajdonképpen az összes társkereső a konkrét helyedhez képest dobálja az alanyokat neked, csak meg kell küzdeni az áradattal, akik veled ellentétben egyáltalán nem beszélgetni akarnak.

Én olyan oldalt, ami kifejezetten beszélgetés köré szerveződne azt nem ismerek. De kíváncsi vagyok mások találkoztak-e már ilyennel.

okt. 3. 15:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Itt, vagy Tinder, vagy Planetromeo
okt. 3. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!