Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, ti voltatok valaha szerelmesek egy srácba?
Ha igen, akkor hogy végződött? Bi vagy meleg volt, esetleg plátói szerelem volt egy heteróba?
Ha nem, akkor nem is tudnátok elképzelni hogy szerelmesek legyetek egy srácba, csakis csajba?
Köszi előre is! 26/F (egy jelenleg szerelmes srác)
1977-ben voltam őrülten szerelmes egy 17 éves szőke hosszúhajú srácba
Egy évig voltunk jóba sajnos a sors közbelépett baleset miatt 18 évesen meghalt 😢 mai napig is fáj
Voltam többször is. Idén kétszer.
Bár előtte azt hittem, hogy nem leszek képes, de tagadásban voltam.
Megjelent egy volt munkástársam, akibe 8 éve voltam szerelmes. Elkezdtünk közeledni, de nem tartott sokáig, mert nem tudtam vele normálisan kommunikálni semmiről. Elkezdtem emiatt társat keresni, és volt egy srác akivel órákat tudtam beszélni, nagyon jól éreztük magunkat. Szerintem akkor elkezdtem belészeretni. És találkoztam újra a volt munkatárs sráccal, hogy lezárjam, de képtelen voltam nemet mondani neki egy új esélyre. És így kiszálltam a második sráccal való komolyabb ismerkedésből.
Mindennek az eredménye, hogy ebben az érzelmi huzavonában rettenetesen kiégtem, a munkatárs sráccal (mert nem tud társként létezni) és a második sráccal sem lett végül semmi (nyilván mert nagyon megbántottam). De legalább 2 naponta még most is eszembe jut a második srác.
Mind2-en melegek voltak. Én bi vagyok. 24F
Köszi az eddigi válaszokat!
Azt viszont sajnálattal olvasom, hogy egyik válaszban lévő történet sem végződött happy end-el :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!