Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy haverommal viccböl összeérintettük a farkunk es
azota töbször gondolok erre hogy jo volt akkor biszex
vagyok?
Es a lany kivanta, hogy erintsetek ossze? Elotte vagy hogy?
szept. 24. 20:15
Ilyen felelsz vagy merszben nekem is volt részem már. 22-23 évesen kb. Akkori nagyon jó haveromnak volt egy kúrópartnere igazából heti 2-3 alkalommal csak emiatt járt össze a csajjal, aztán volt egy szintén könnyűvérű barátnője, akit bemutattak nekem, így négyesben jártunk ide-oda. Végül többször is kikötöttünk haveromnál, ahol néhány alkalommal csak a csajokat dugtuk meg (mindenki a sajátját, nem volt cserebere), aztán felelsz vagy mersz is volt egy alkalommal, ahol felajánlkoztak a csajok cserebere jelleggel, ha megcsináltunk bizonyos dolgokat. És az egymás farkának fogdosása és bekapása is közte volt :D
29F
szept. 25. 14:46
Biszex vagy, ha vágyol rá. Pont úgy, ahogy én.
dec. 23. 14:34
Mivel azt írtad, állt a farkatok és azóta többször gondolsz rá úgy, milyen jó volt így összeérinteni - nekem ez arra utal, valamilyen mértékben, de van benned szexuális érdeklődés a saját nemed után is, amit biszexnek hívunk.
dec. 31. 10:18
Régen mi is csinálunk ilyet a haverommal. Egyre bátrabbak lettünk. Fokozatosan "komolyabb" dolgokat csináltunk időről időre. Kezdődött farok fogdosással ruhán keresztül, aztán idővel ruha nélkül. Eljött az idő hogy megnyaltam a farkát,később be is kaptam de nem szoptam le teljesen. Azt hozzá tennèm hogy ő meg állandóan a seggemet fogdosta elején nadrágon keresztül majd anèlkul. Egy idő után oda jutottunk,hogy elég sűrűn nála aludtam (ez senkinek nem volt fura mert ugye haverok vagyunk) És elég nagyokat szexeltünk 😃 Én passzív,ő pedig aktívkènt. Volt mikor úgy mentem át hozzá hogy női tangát vettem fel. Nagyon jók voltak ezek a haveros estèk😃
dec. 31. 13:31
Nem biszex valaki aki vonzodik a sajat nemehez. Akkor lesz biszex ha erzelmileg is kepes hozza vonzodni.
jan. 14. 20:23
Biszex, vagy meleg 🤷♂️
Üdv a klubban 😀
jan. 15. 17:06
Nem vagy biszex, mert olyan nem létezik. A biszex valójában egy olyan meleg, aki azzal próbálja mentegetni magát, hogy alibiből úgy tesz, mintha a másik nemhez is vonzódna. Az a helyzet, hogy ha a legkisebb szexuális gerjedelem is felmerül nálad egy azonos neművel kapcsolatban, akkor meleg vagy, és kész. Fogadd el, és vállald fel bátran, az lesz a legjobb.
jan. 16. 06:27
28-as azert te melegkent azt gondolna az ember toleransabb vagy embertarsaiddal szemben. Ha o azt mondja bi akkor milyen alapon mondod meg, hogy nem igaz mert meleg? Hidd el vannak dolgok a vilagon amit nem mindenki ert meg. Ilyen alapon rad is mondhatjak, hogy nem vagy meleg hanem hetero csak beteg vagy es meg kell gyogyitani a melegsegbol.
jan. 16. 10:23
#28-as: Ezt a teljesen hülye és hamis érvelést eddig még csak meleg pasiktól hallottam, akik valahogy ettől jobban érzik magukat, ha tagadják, hogy van biszex, pláne hogy bikíváncsi hetero.Szánalmas. Te is meleg vagy?
Tapasztalataim szerint számos olyan "pin@bubus" pasi van, aki full oda van a cicikért és puncikért, de alkalmasint örül, ha egy haver vagy idegen srác jól lerendezi a farkát.
Szerencsére a melegek egy része se ennyire ostoba, hogy ezt állítsa, amit te.
jan. 17. 01:07
Kapcsolódó kérdések: