Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha egy haverommal viccböl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy haverommal viccböl összeérintettük a farkunk es azota töbször gondolok erre hogy jo volt akkor biszex vagyok?

Figyelt kérdés
szept. 20. 18:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Es a lany kivanta, hogy erintsetek ossze? Elotte vagy hogy?
szept. 24. 20:15
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen felelsz vagy merszben nekem is volt részem már. 22-23 évesen kb. Akkori nagyon jó haveromnak volt egy kúrópartnere igazából heti 2-3 alkalommal csak emiatt járt össze a csajjal, aztán volt egy szintén könnyűvérű barátnője, akit bemutattak nekem, így négyesben jártunk ide-oda. Végül többször is kikötöttünk haveromnál, ahol néhány alkalommal csak a csajokat dugtuk meg (mindenki a sajátját, nem volt cserebere), aztán felelsz vagy mersz is volt egy alkalommal, ahol felajánlkoztak a csajok cserebere jelleggel, ha megcsináltunk bizonyos dolgokat. És az egymás farkának fogdosása és bekapása is közte volt :D

29F

szept. 25. 14:46
 23/25 anonim ***** válasza:
Biszex vagy, ha vágyol rá. Pont úgy, ahogy én.
dec. 23. 14:34
 24/25 anonim ***** válasza:
71%
Mivel azt írtad, állt a farkatok és azóta többször gondolsz rá úgy, milyen jó volt így összeérinteni - nekem ez arra utal, valamilyen mértékben, de van benned szexuális érdeklődés a saját nemed után is, amit biszexnek hívunk.
dec. 31. 10:18
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Régen mi is csinálunk ilyet a haverommal. Egyre bátrabbak lettünk. Fokozatosan "komolyabb" dolgokat csináltunk időről időre. Kezdődött farok fogdosással ruhán keresztül, aztán idővel ruha nélkül. Eljött az idő hogy megnyaltam a farkát,később be is kaptam de nem szoptam le teljesen. Azt hozzá tennèm hogy ő meg állandóan a seggemet fogdosta elején nadrágon keresztül majd anèlkul. Egy idő után oda jutottunk,hogy elég sűrűn nála aludtam (ez senkinek nem volt fura mert ugye haverok vagyunk) És elég nagyokat szexeltünk 😃 Én passzív,ő pedig aktívkènt. Volt mikor úgy mentem át hozzá hogy női tangát vettem fel. Nagyon jók voltak ezek a haveros estèk😃
dec. 31. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!