Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok lehet a szátokba élvezni?
Figyelt kérdés
Szeretitek?szept. 14. 21:26
13/29 anonim válasza:
Eddig egyszer élveztek a számba, de nem volt ellenemre.
27f
15/29 anonim válasza:
lehet, de nem akárkinek:D
szeretem amúgy szájba kapni, ha bejön a partner
22 vagyok
16/29 anonim válasza:
Lehet igen bár meg válogatom a partnert viszont ha ismerem akkor tele élvezheti a számát meg le is nyelem több farok is jöhet.
17/29 anonim válasza:
Ha oda kerülne a sor valószínűleg hagynám, hogy a számba élvezzen.
18/29 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, mint a 17-es. Ha úgy alakulna, hogy szopom a farkát, a számba élvezhetne. (Igaz, hogy még nem csináltam ilyet)
F/52
20/29 anonim válasza:
Ha már megdolgoztam érte, akkor természetesen a számba kérem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!