Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, szoktatok fantáziáltok mekkora és milyen lehet 1-1 csávó farka?
Figyelt kérdés
Elképzelitek?2024. szept. 13. 23:46
1/20 Erwin76 

válasza:

De mennyire!
Nem csak arról fantáziálok hogy,mekkora és milyen!!! 🙂
2/20 anonim 

válasza:

Előfordul,ha látok egy helyes sportos srácot elképzelem milyen lenne előtte térdelni
3/20 anonim 

válasza:

Ha látok olyan srácot aki bejön, természetes, h elképzelem milyen lehet ruha nélkül
4/20 anonim 

válasza:

Én nem vagyok Bi , de szoktam irigyelni az olyan férfiak farkát , akiknek nagyobb és vastagabb van , mint nekem .
5/20 anonim 

válasza:

Igen elképzelem, hogy milyen lehet és, hogy milyen lehet alatta lenni :)
6/20 anonim 

válasza:

Igen, hogy milyen formaju es mekkora lehet valamint, hogy milyen lehet amikor veri.
8/20 anonim 

válasza:

Volt, hogy elkepzeltem aztan kb felev mulva ossze is futottam a sraccal. Egyaltalan nem olyan volt mint gondoltam :))
9/20 anonim 

válasza:

Én nem tudok így fantáziálni pasikról. Egyszerűen nem megy, nem indítanak be a pasik utcán, ruhában, de még strandon se. Ha direktben látom a farkakat meztelenül, az már igen. A nőkről tudok fantáziálni még télikabátban is.
10/20 anonim 

válasza:

Rendszeresen 😀
Elképzelem kinek milyen a farka és sokszor felizgulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!